vostagram Tostosunannesiii benimde 2 ay regl biri 6 biri 10 gün geçikmişti diğer ay hissettim göğüs hassasiyeti sık ıdrar çıkma 5 gün kalmıştı regl yaptım pozitifti inş sende rabbim aratmadan versin canım benim
Tostosunannesiii vostagram ahh canım amın ınsallah ınsallah . Rahım kendını gebelıge hazırladıgı ıcın adet gecıkmesı olurmus onu doktorum demıstı . Beklıyorum bakalım allah kerım
begumserdar93 Tostosunannesiii kabızlık göğüs ucu acısı en belirgin özellikleriydi sonra zaten adetim gecikince anladık hamileyim 😍🧿🙏 allahım gönlüne göre versin 🙏
Tostosunannesiii begumserdar93 ahhh sanada rabbım kucagına sag saglım almayı nasıp etsın cnaım benımmmm 🦋🦋🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Amın ınsallah rabbım gonlumuze gore versın
Zeytinlimon Tostosunannesiii adetim bir gün geçtikden sonra bnde net çift çizgi çıktı öncesinde test yapmadım beklemiyorduö gebelik.birde döngüm çok kısa 24 gün oldugu için bn hemen öğrendim.
Tostosunannesiii Zeytinlimon ahhhh canım benım yaaa ❤️🦋🎈 benımde 28 gün 🤲🏻 Rabbım gonluluze göre versin
Burcu-2910 Kızlar ben kürtajdan sonra ikinci adetimi olmayı bekliyorum ama hala gelen giden yok normalde adetim çok düzenlidir ikinci kürtajım bu ilk kürtajımda hiç gecikme vs olmadı
Tostosunannesiii Burcu-2910 belki vardır canım benımm kurtaj dusuk sonrası hamıle kalınırmıs hemen onu duydum 🤲🏻❤️🦋🎈 belkı bebegın senınledır kuzum . Rabbım gonlune göre versin canım benımmmmmm
Tostosunannesiii Yaseminurgirisit2007 amın ınsallah vardır bakalım 🤲🏻 Rabbım hayırlısını nasıp etsın bızlere ınsallah 🎈🤲🏻🐣 dusukten sonra hemen olurmus xaten hamıle kalırmıssın oyle duymustumm ben ıgne ıle dusuk yaptım ama bakalım farklı degıldır umarım
Tostosunannesiii cnn34 bana kımısı 6 ay dedı ama guvendıgım bı doktorda 3 ay beklemen yeterlı hatta beklemesende olur demıstı en az 2 ay ıgnenın % 97 si zaten 24 saatte vucuttan atılyomus canım benım gerı kalanınıda Adetle atılıyomus ıgneyı cok arastırdım
Rbkny Kbrasc yok yumurtlama gününden 2 gün sonra arttı akıntım adet günümdede adetim gelmeyince o sekılde anladım
Tugba_1221_kalp Benim birinci tüp bebek tedavimdi. Transferin üzerinden 4. gün kadar geçmişti şu belirtileri yaşadım: Rahim bölgemde tutunmaya bağlı minik kramplar oldu 4.haftanın içindeyken koku hassasiyeti oldu Göğüslerim dolgunlaştı ve ağrımaya başladı tıpkı regl olucakmış gibiydi. -Bunlar çok büyük belirtiler olmadığı için hatta bazılarının reglin hemen öncesi de yaşandığı için hamile olduğuma yormadım. İçimde bir umut vardı ve oldu çok şükür dilerim Rabbim isteyen ve olmayan herkese nasip etsin 🤲