Z-asena Tostosunannesiii ben adetime 4 gun kadar vardi. Meyve ve tatli yiyorduk normalde cok severim. Boyle bulanti degilde agzimda buyudu o tatli hani yemesem de olurdu o an. Normalde hemen gomerim 🤣
busra-mom Tostosunannesiii acele etme daha erken ben şans eseri kan testinde öğrenmiştim ve bundan önce bı kimyasal gebelik geçirdim ikincide de inanmak zor olmuştu hep korku içinde yaşıyodum adetime 10-15 kala falan öğrenmiştim hep adet olucam diye düşünüyodum ve ben çok şiddetli karın ağrıları yaşadım bu ayimiza kadar o yüzden hiç inanamamistim
Tostosunannesiii cnn34 benımde uc ay doldu ocagın 15 ınde vuruldum ıgneyı bu ay denedık bakalım nolcak
Ozge98 Tostosunannesiii isteyen herkese nasip olsun bizde baya uğraştık sıkıntı çektik ama elhamdülillah nasip oldu darısı da size olsun 🙈
cnn34 Tostosunannesiii 16aralıkta oldum iğne bende . hayırlısı canım sana bekle dedilermi iğne ağırya
Yaseminurgirisit2007 Tostosunannesiii Ben hiç kendim anlamadım başta ama yemek yiyorum halim yerinde çalışıyorum koşuşturuyorum ama hep bembeyazım yüzüm bembeyazdı daha sonra gögüsüm ağrımaya başladı 7 günde geciktim anladım ve daha 6+5 im 15 Şubat’ta düşük yaptım ve hemen arkasından kaldım belki olabilir seninde 🥰
Tostosunannesiii Yaseminurgirisit2007 amın ınsallah vardır bakalım 🤲🏻 Rabbım hayırlısını nasıp etsın bızlere ınsallah 🎈🤲🏻🐣 dusukten sonra hemen olurmus xaten hamıle kalırmıssın oyle duymustumm ben ıgne ıle dusuk yaptım ama bakalım farklı degıldır umarım
Tostosunannesiii cnn34 bana kımısı 6 ay dedı ama guvendıgım bı doktorda 3 ay beklemen yeterlı hatta beklemesende olur demıstı en az 2 ay ıgnenın % 97 si zaten 24 saatte vucuttan atılyomus canım benım gerı kalanınıda Adetle atılıyomus ıgneyı cok arastırdım
bukusum Tostosunannesiii benim oglumda acayip bacak agriisi kasiktan gelen hatta yolda bile zor yuruyordum. Bide mantar olmustum.