Tostosunannesiii Bebek4545 rabbım beklemedının sabrının sonunu nede guzel taclandırmıs ahh canımmm 🎈🦋🤲🏻
Bebek4545 Tostosunannesiii ah bebeğim her ay bekledim ama şükür sonumda çok aratmadı allahım kimseye aratmasın
Tostosunannesiii Bebek4545 bende test yaptım yıne tek cızgı sanırım yok hamılelık adetıme 7 gun kaldı 😀😩
gulin-35 Tostosunannesiii bı sabah uyandım elım ayagım bosaldı bı ter bastı bı soguk oldu yarım saat uzandım gectı meger hamıleymısım
Bfduam Bebek4545 hayırlı olsun yavrunuz, Dr ne demişti olmamasına o süreçte? Olduğunuz ayda normalde hiç beklenmeyen bi zamanmış, iki keseden kalınmaz diye düşünülür,o kadar uğraşıyla olmamışsa diye. Güzel sürpriz olmuş size:)
Bebek4545 Canım eşimin sperm değerleri sıkıntılıydı ben bişiler yedirdim içirdim düzeldi ve 5-6 ay sonra hamile kaldım 😍
Zeytinlimon Tostosunannesiii tam belimin ortasına yapışan bir ağrı bazen bağirtacak kadr kuvvetli olan karın krampları ve aşiri esmeme.3+5 de öğrendim gebe oldugumu.
busra-mom Benim ilk belirtim dakikalık tansiyon düşüp ve yükselmesi olmuştu acile gidip dil altı hapı kullandıktan birgün sonra tekrar acillik olup hamile olduğumu öğrenmiştim şuan 21+4 uz
Funda2735 Tostosunannesiii benim adet ile birebir aynı olan döngümdü göğüs hassasiyeti kırgınlık sancı ama ilk haftalarda fena uykum oluyordu 5 haftalık iken öğrendim adetime 4 gün kalmıştı test yaptım biri silik çıktı çizginin kan verdim 387 çıktı gittiğimde 5 haftalık denildi şimdi 9+6 olduk hamd olsun🙏🏻❤️
vostagram Tostosunannesiii benimde 2 ay regl biri 6 biri 10 gün geçikmişti diğer ay hissettim göğüs hassasiyeti sık ıdrar çıkma 5 gün kalmıştı regl yaptım pozitifti inş sende rabbim aratmadan versin canım benim
Tostosunannesiii Bebek4545 dayanamadım bakalım ama ıcımde nedense bı hıs var dıyo bu sıkıntılar ondan dıyo ama kendımı kaptırmamayada calısıyorum
busra-mom Tostosunannesiii acele etme daha erken ben şans eseri kan testinde öğrenmiştim ve bundan önce bı kimyasal gebelik geçirdim ikincide de inanmak zor olmuştu hep korku içinde yaşıyodum adetime 10-15 kala falan öğrenmiştim hep adet olucam diye düşünüyodum ve ben çok şiddetli karın ağrıları yaşadım bu ayimiza kadar o yüzden hiç inanamamistim
Zeytinlimon Tostosunannesiii adetim bir gün geçtikden sonra bnde net çift çizgi çıktı öncesinde test yapmadım beklemiyorduö gebelik.birde döngüm çok kısa 24 gün oldugu için bn hemen öğrendim.
cnn34 Tostosunannesiii daha 6 gün var ama ben önceki gebeliğimde adetime 3 gün kala yaptım negatifti regl günü pozitif çıkmıştı ama doğum nasip olmadı tabi bilgilendirmek için söyledim 🙏🏻🙏🏻