Tostosunannesiii Oznur_08 aynen öyle verecek olan rabbıö her turlu her sekılde verıyor . Alısabıldınmı peki hamılelıgıne
Oznur_08 Tostosunannesiii hayır alışamadım annelik duygusu gelmedi hala anneliğe hazıe gibi hissedemiyorum çok kutsal ve ağır bi sorumluluğu var hala hazır mıyım diye sorguluyorum kendimi yetersız görüyorum inşallah doğduktan sonra bu kaygılarım giderde annelik hissi gelir
Rbkny Tostosunannesiii inşallah Rabbim tez zamanda hayırlısıyla hayırlı haberler almanıza nasip olur inşallah 🙏🏻
cnn34 Tostosunannesiii adetime 11 gün kaldı bakalım ☺️ geçen ay denedik olmadı bu ay kısmet bekliyorum 🙏🏻
Tostosunannesiii cnn34 insallah olur canım benım beklemesı bıle agrılı sancılı eabbım hayırlı saglıklı bebek nasıp etsın sana
Tostosunannesiii Oznur_08 ınan hepsı gıdecek ıcınde atan bı kalbın gunden gune buyuyen bır varlıgın hıssı senı coktan annelıge hzırladı aslında sen farkında degılsın sadece 🎈🐣 bunları dusunmemelisin bence. Güzel şeyler olcak hayatında ınan bak 🎈
Seda344 Tostosunannesiii bende aşırı gaz şişkinlik. Ve Dilim şişti. Allahım dilime neoluyor dedim. Bişeymi dokundu acaba. Zehirlendim mi diye düşündüm. Sonra hamile olduğumu öğrendim
Tostosunannesiii Seda344 vucuda verdıklerı hersey bıle o kadar guzelki 👼🏻🤲🏻 Insan öğrendıkten sonra banbaska hale burunuyo ❤️🎈🎈🎈
ozlmcnn Tostosunannesiii regl öncesi aşırı göğüs hassasiyeti o kafamda bir acaba düşüncesi belirtti , çünkü o kadar ağrımazdı, birde tansiyonum şekerim çok düşüyordu
vostagram Göğüs ağrım çok fazla oldu regl olmadan önce hafif ağrırdı ama bu daha farklıydı dokununca bile çok ağrıyordu birde gecikmişti zaten öyle hissedip test yaptım pozitif çıktı şükür 🥰🧿
Tostosunannesiii vostagram benımde adetıme 6 gun kaldı bende bı test yapcam bakalım heveslenmeden suphem var ama kesın degıl dua eder mısın 🎈🤲🏻
Bebek4545 2.5-3 yıl hep belirti aradım hamile kaldığım ay 2 kez ilişki oldu . Bir belirtim yoktu 😇ama öğrendikten sonra aşırı bir göğüs hassasiyeti oldu
Tostosunannesiii Bebek4545 rabbım beklemedının sabrının sonunu nede guzel taclandırmıs ahh canımmm 🎈🦋🤲🏻
Bfduam Bebek4545 hayırlı olsun yavrunuz, Dr ne demişti olmamasına o süreçte? Olduğunuz ayda normalde hiç beklenmeyen bi zamanmış, iki keseden kalınmaz diye düşünülür,o kadar uğraşıyla olmamışsa diye. Güzel sürpriz olmuş size:)