Bfduam Aseless inş canım çok teşekkür ederim iyi niyetli temennilerine. Haber veririm tabi olumlu/ olumsuz, sevgiyle:)
Gamze096745 Tostosunannesiii benim bütün vücudum ağrıyoduu sanki grip gibi miğdem bi acaip oldu şiş gibi gaz var gibi üşüttüm sandım 10 ay olmadı bende umudu kesmiştim o günlerde üşüttüm diye ilaçlar içtim çaylar kaynattım içtim meğerse hamileymişim çok şükür 😊😊
Seyhanfatma Bfduam sağ ol canım 😌hafif sızı şeklinde sağ kasığımda başladı sonra solda da olmaya başladı
Bfduam Seyhanfatma Rabb’im kavuştursun dağ salim miniğinle:) Benimde 6 günüm var, dün arada alt kasıkta af edersin rahime yakın, zonklama gibi sancı oldu sürekli değil ama bir kaç kez. Böyle bir şey miydi?
Snmom Bfduam bilemiyorum açıkçası his neticede ama genelde hayatım boyunca hissettiklerim hep doğru çıktı.
Elifkylc Tostosunannesiii kuzum inan hiç belirti olmuyor oluyorsa da herkes de farklı ben daha yeniyim net değil şuan ikinci kez kan verdim sadece bacak ağrısı diş fırçalarken diş etim kanıyor duygusallık ve adet ağrısı çekiyorum ama fazla bi ağrı değil şunu fark ettim birde adete 10-12 gün kala göğsüm ağrırdı benim göğsüm adet günümde ağrımaya başladı 6.gün gelmedi adetim kan verdim beta 6 çıktı bugünde kan verdim yarın çıkıcak sonuç geç döllenme dediler belli değil
Tostosunannesiii Elifkylc vallla bu ay garip agrılar sezdım bende bakalım bilmiyıorum sımdıden hayırlı olsun bebegın 🐣 bende beklıyorum amaa bu ay ümit etmeden
Cadoloz Elifkylc bende geçen ay 26 martta adet olmuştum ama ovulasyonla yumurtlama takip ettim reglin ilk gününü 1 sayarsam 22.gunde yumurtladim nisanın 16 sıydı pik olduğu tarih simdi ben bugun yumurtlamanin 14.günü erken gebelik degilde kaset test yaptm negatif çıktı ama beyaz akintim cogaldi benimde ve bugun aksam idrara sıkışıp duruyorum 1 saatte 4 kere gittim simdi benm reglim gecti mi yoksa yumurtlamadan 14 gun sonra regl olunur diyorlar bugun regl mi olmam lazımdı olmadim bundan sonra pozitif cikar mi gec dollenme nasil oluyor bilmiyorum
Tostosunannesiii bukusum ınsallah canım ya valla bakalım z. Bu ay içimde bi his var sanki ama yinede ümitlenmicem sende durumlar nasıl
bukusum Tostosunannesiii ben gecen ay cook umitlendim her belirtiye gebelige yordum bu sefer yapmiyacagim.psikolojik oluyor. Akisina biraktim. Hayirlisi inslallh
Tostosunannesiii Annekusu bende yok bu ay tık hassasıyetle alakalı ama kendımı degısık hıssedıyorum nedense 😃