Bfduam Eliiiiiiffff inş canım amin:) iyi sabr etmişsin 4 gün bravo sana ya:) ben hep önceden yapıp negatifleri görüyordum. Bu defa inş adet olmam, olmazsam geçince yaparım:)
Bfduam Hmsanne1 kıyamam ya demişsin ya “doğum yapsam da mide yanmam bitse” diye, canım ya o da geçecek, az sabr:)
Yavuzz Bende goguste hassasiyet kaşık ağrısı ve sırt ağrısı var ama adetime 13 gün var daha çok yapsamda çıkmaz sanırım
Yavuzz Eliiiiiiffff jinekolg um test istemişti idrar ve kan enfeksiyon için onları yaptım da enfeksiyon yok çıktı gebelik için test yapın diyordu da b3nde koruamıyorum istiyoruz varmıdır diye merak ettim sonuç öyle çıkınca IgG de yüksek çıkmış 352 😏bekliyim ozman
Aseless Bfduam evet bulantı harici yanma,ekşime ve şişkinlik oluyordu sindirim sistemim çok şükür normalde de düzenli çalıştığı için hazımsızlık hiç olmadı şuan 8. haftadayim yeni yeni başladı 😃
Nuray23 Tostosunannesiii benimki biraz tuhafti. Felaket gogus agrim ve siskinligi vardi bu tabi cogu kiside olabilcek bisey. Ama omru hayatimda ilk defa burnum kanamisti ve ben cok sasirmistim agzimin ici aft yaralariyla dolmustu yemek yiyemiycek dereceye gelmistim. Hasta gibiydim. Bende bi tuhaflik var ama ne oldugunu anlayamiyorum diyodum hep megersem hamileymisim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bfduam Aseless son güne kadar bekliycem öncesinde yapmiyim diyorum. Adet olmazsam 22 sinde yaparım inş.
Aseless Bfduam ben 1 gün kala yapmıştım silik çizgi çıktı sonra kan verdim 😃 inşallah siz de o iki çizgiyi görürsünüz haberinizi bekliyorum 🤰🏻
Mugesahra33 Tostosunannesiii adet sancıları gırıp gırıp adetım gelmemıstı,belım daha farklı agrımıstı bide cok kuruydum kupkuru,adet olcagmda daha cok akıntım gelırdı
Bfduam Aseless inş canım çok teşekkür ederim iyi niyetli temennilerine. Haber veririm tabi olumlu/ olumsuz, sevgiyle:)