Esen27 busraerdalll Ben daha 19.haftadayım doğumla ilgili bilgilendirmediler ama hemşire arkadaşım var gayet iyi diyor bakalim
Minnak-kiz66 busraerdalll ben çok kararsizim il dışına gitmek istiyorum aslında.Kayseri acıbadem hastanesine sorduk 7 bin tl dediler bu da birazcık mantıksız ve pahalı geldi.Bir kaç hastane daha var sorucam inşallah ama..Dun bir tanıdığım şehir hastanesinde doğum yapti herhangi bir sıkıntısı yokmuş inşallah hayırlıca bir doğum yaparız 🙏
busraerdalll Minnak-kiz66 Acıbadem bana da. Çok pahalı geliyor bende ya Hüma yada Erciyes olur bakalım detaylı için nereye gittin. Canim
Minnak-kiz66 busraerdalll 31martta araştırmaya gidicem.Cok ümitli değilim.iyi bir şeyler diyeceklerinden ama eğer bir şey derlerse kayseri de tuncay özgün var ona gidicem inşallah siz nereyi tercih ettiniz
Minnak-kiz66 Esen27 araştırma hastanesine rahatsızlandım gittim kadın doğumcu olarak bayan doktorumuz yok dediler.31 mart için gidicem detayliya çok ümitli değilim ama inşallah iyi bir şeyler duyarım
busraerdalll Minnak-kiz66 inşallah benim de başıma geldi senin gibi bebeğime down sendromu dediler direk Kayseri’ye gitmiştim
Minnak-kiz66 busraerdalll bizde acıbadem hastanesi fatma hocaya gittik o rahatladı bebeğiniz sağlıklı dedi Çok şükür bir şey de olduğunu düşünmüyorum
Minnak-kiz66 busraerdalll ben yozgat merkezde doğdum büyüdüm.Esimin işi nedeniyle sefaatliye geldik memur olduğu için.. Baya sıkıntılı bir yer zaten rahatlıkla yürüyüş yapamıyorum insanları çok dik dik bakıyor 😁
busraerdalll Minnak-kiz66 ahh ahh aynen 😂 valla bi kaç kere pazara gittim benden başka bayan yok şimdi gidebildigim tek yer market oda bazen çok sıkılırsam😅
busraerdalll Minnak-kiz66 detaylı ultrason için memnun kalmazsan Kayseri’de prof Dr Mustafa başbuğ var şiddetle tavsiye ederim muayne ücreti biraz pahalı ama hakkını veriyor
Minnak-kiz66 busraerdalll pazara eşimle gidiyorum ben.Artik umursamaya başladım çünkü yürüyüş yapmam gerekiyor.Tek gittiğim market a101 zaten caddesine bile çıkınca gözleriyle yiyorlar 😁 Ay ne tarafta oturuyorsun komşu çıkarsak bir de 😁😁😁
Emine66 Mustafa rasit beye gidebilirsiniz çok sakin bir doktor çok laf konusmuyo ama olması gerekeni söyleyip sizi tedirgin etmeden ilerliyo ameliyatı çok iyi diyolar ben hep ona gittim iki haftaya doğumum var nasip olursa
busraerdalll Emine66 sezeryan olursa zaten kendi doktorun giriyor devlette sezeryani çoğu kişi öneriyor
Minnak-kiz66 Emine66 araştırma da doktor olarak randevu alınabiliyor mu hastane web sitesinde baktım direk kadın doğum olarak çıkıyor hangi doktora gideceğimizi bilmiyorum bile
Minnak-kiz66 busraerdalll onu da duydum evet ikisi arasında kalmıştım.bir şey olursa ona da gidebilirim hayırlısı olsun inşallah
Emine66 Minnak-kiz66 araştırmayı tavsiye etmem doğum için kendi hemşireleri dahi şehir Hastanesi’ne gelip yapıyorlarmış açıkçası ama muayenede gidecekseniz araştırmaya Hüseyin bey var en çok o ilgileniyo
Minnak-kiz66 busraerdalll eşiniz emniyet mensubu mu yoksa uzman falan mı? Biz kalıcı olarak burdayiz 😁