SinemUnal BusHa BusHa benim ilk doğumum çatı muayenesinden 2 3 gün sonra gerçekleşti ama herkesin farklı olur tabiki. Şuanki doktorum doğumu başlatabilir çatı muayenesi demişti
SinemUnal BusHa hiç bir şeyim yoktu gayet iyiydim. Doktor beklemek istememiş doğumu başlatmış dedi şuanki doktorum 🤷♀️ Sıfır sancıyla gittim doğuma sabah suyum geldiği için
SinemUnal BusHa çatı muayenesinden sonra hep kanama oldu zaten çok sert yaptı muayeneyi. İki üç gün sonra da sabah suyum geldi hemen gittik 1 cm açıklık vardı suni taktılar benim hiç sancım yoktu
kucuktosbik27 BusHa çatı muaynesinden sonra lekelenme olabiliyormuş normal diyorlar eğer erken doğuma neden olsa doktor zaten bu riski almazdı canım tedirgin olma bence
DilanM BusHa belli olmaz 😲 ama korkma artık erken doğum sayılan kısımda değilsin gelirse kucakla miniğimiz hemmmennn
BusHa Kızlar kahve lekelenmem bitmişti ama bugün peçeteye sarı-kahve arası sümüksü bir akıntı geldi. Acaba nişan mı
BusHa Ygmr76 her hamilelik Her doğum kendine özel gerçekten kiminin hemen oluyor kimi haftalarca bekliyor 🥰
Ygmr76 BusHa valla yatışımı yaptılar 3,4 kez alttan muayene ettiler acıklıga bakmak ıcın muayene den sonra akıntı oldu sümüksü bişiler geldi nişan mı o bilmiyorum canım 🤷♀️
Pinkbutterfly Gulizarerdogan Ultrasyondanmı bakıor rahım uzunluguna acaba dr bana hıcbısey demedı alttan muaynede etmedı
Ygmr76 BusHa bizimde carsambaya randevu var yatıs verirlermı acaba sunıyle baslatırlarmı 38 hafta oluyorum gıdınce bu acıklık la bekletirlermi acayip heyecan basıyor 🤷♀️😊