crescent_ BusHa benden de size yazdıktan sonra bu kahve leke geldi. diğer doğumumda tam doğum esnasında gelen daha açık renkliydi. muhtemelen nişan daha açık renkli oluyor. yani endişe etmeyin derim. sizinki muayeneye bağlı zorlanmadan kaynaklı
BusHa 3MelekAnnesi3 evet normal doğum zamanına girmiş oluyor doğru. Ama yinele anne karşında geçirilen bir gün dışarıda geçirilen 10 güne bedel diyorlar . Tabi ne zaman geleceğini bilemeyiz de doktorun hatası yüzünden böyle bir şey olsun istemiyorum ☺️
BusHa asli57771 hayırla sağlıkla gelsin bebeklerimiz. Sizin tam zamanı. Bugün Berat kandili inşallah sizi çok zorlamadan sağlıkla rahat bir doğumunuz olur
3MelekAnnesi3 BusHa aynen cnm ama korkma yani vakti geldiyse dogmasında sorun yoktur bende cok istiyorum 40 ı bile gecsin cunku bir daha karnımda tasımıcagım ama 37 den sonrada baya rahat ederim ne zaman gelirse diye 😊
Yaagmurr FatRam_1703 evet normal doğurdum hayır kalmadı gayet sağlıklı bebeğim 3600 kilo 50 cm doğdu 38 hafta erken değil ki 🤷🏻♀️
sehri_hzr Gulizarerdogan merhaba evet progestoron fitil ve haftalık iğne verdi ama ben dokrota sordum uzar belki diye uzamaz kısalmasın yeter dedi bende anlamdım 😞inşallah uzar çok korkuyorum çünkü düşük geçmişim olsaymış dikiş atarlarmış öyle dedi
Gulizarerdogan sehri_hzr bilmiyorum ya benim ki uzadı çünkü 11 di dediğim gibi sonra 28 mm oldu ertesi gün 37 ydi
Pinkbutterfly Gulizarerdogan Ultrasyondanmı bakıor rahım uzunluguna acaba dr bana hıcbısey demedı alttan muaynede etmedı
Himom Ozlem1408 bir parmak ne kadar oluyor acaba bana da 10 gün önce 1 parmak dediler ama hiç sormadım kaç cm oluyor diye.. bi de açılmada ilerleme olduğunu anlayabiliyor muyuz ki ya çok merak ediyorum 😅
Ozlem1408 Himom bende doktora sormadim o anin heyecaniyla😊 nstde ebeye sordum bir parmak 1 cmmi oluyor diye evet demisti…bende onu cok merak ediyorum acaba anlayabilecekmiyiz acilma hizli bir sekildemi olacak😊
Himom Ozlem1408 ama nasıl olur 1 parmak 1 cm ise 10 cm açıklık 10 parmak mı yani 😂 bence daha fazladır yoksa düşünemiyorum 10 cm açık halini 🤦🏼♀️😂