Purpura26 esrabia Ay bunun hamilelikten olduğunu bilmiyordum geceleri tıkanıyor özellikle okadar sinir oluyorum ki
Serapugur Purpura26 kesinlikle uyucam ama stres yaptım bebeğimde sorun yoktur dimi 2li 3lu test yaptırmadım olumsuz bişey duymamak için panik atağım var ister istemez takıyorum ilaçta kullanamiyorum bebeğimde sorun yoktur inslalah😔
paradiseeeeee esrabia yaweu ilaç yazılacak durum yokkki en Fazla burun spreyi deniz suyu veriyor oda işe yaramıyor mecbur çekicez
paradiseeeeee Serapugur muhtemelen şekerim var su fazlalığı ondan kaynaklı oluyor kiloda ondandır diyete uy mutlaka canım
Serapugur paradiseeeeee bebeğimde sorun yoktur dimi çok korkuyorum buarada size yazicagima yalnis kişiyi etiklemisim😂
Purpura26 Serapugur Burun tıkanıklığının bebekte sorun olmasıyla ne ilgisi var aklına öyle şeyler getirme
Begumila esrabia bendede War 31 haftaligim 1 aydır War nerdeyse hamilelik yüzünden oluyor burun spreyi kullaniyorum
paradiseeeeee Serapugur yok be bebek şuan en güvenli yerde kolay kolay bişi olmaz Allah’ın izniyle içini ferah tut 🥰
hllnzll esrabia bende burun tıkanıklığı yaşıyorum doktor peteğin üstüne bir bardak su koy odanın nemi artsın dedi öyle yapıyorum faydasını da gördüm
istanbuldabiranne esrabia sebebi hamilelikte sinüsler şişiyormuş ve maalesef ilk haftalar ve son haftalar daha şiddetli oluyormuş.
Celiklibusee esrabia ilaç verilmiyor maalesef ben burun bandı ve nem makinesiyle işi götürüyorum ve çift yastıkla uyuyorum 😊
esrabia Celiklibusee burun bandının markası nedir acaba doktor mu verdi benim doktor bişey vermedi doğru düzgün
istanbuldabiranne esrabia Hiç sanmıyorum ben çocuklarımın birini aralıkta birini martta doğurdum.ikisinde de değişen bişey olmadı😊 biraz sabır hayırlısıyla geçecek inşallah 🤲
Celiklibusee esrabia yok doktor vermedi ben kendim sordum kullanabilirsin herhangi markayı bi zararı yok dedi breath right benim
Ege___Han Aynı dertten bende müzdaribim bi de yetmez gibi kanamada oluyo burnumda sabah bi kalkıyorum burnumda bi kan pıhtısı tamamen tıkanmış hayırlısıyla bebişlerimizi bi kucağımıza alsaydık 😅😅
esrabia Ege___Han hadi ya bende burun tıkanıklığı olmuyor çok şükür valla bi doğursak geçecek İNŞAALLAH