Zeynepplt63 Hayırlı akşam lar Kızlar benim adetim bir buçuk ay geçikti ve midem çok bulanıyor Canim birsey yemek istemiyo neden acaba 😔
Busra02_ Zeynepplt63 gebelik vardır canım benimde 1hafta geçti halsizliğim başladı test yaptım çift çizgi
Zeynepplt63 Minnosunannesiii yani çünkü ben adetimin gecikmesini istedim ama bukadr olacağını düşünmedim ve hamilelik için erken olduğunu düşündüm için
Dilara0638 Zeynepplt63 bir buçuk ay normal bi süre değil ya gebelik vardır yada başka bi sıkıntı neden test yapmadın hatta yapmadan nasıl durdun diyebilirim 😊
Zeynepplt63 Dilara0638 yok yapmadim çünkü ben hamile olucami düşünmüyorum daha erken diye ama yarın test alım bakalım ☺️
suscarparimm Zeynepplt63 günün 1 buçuk ay geçtiği halde test yapmadın ve miden bulanıyor neden diyorsun test yaptırmayı denesen 😂 bence değil baya hamilesin 😂😂
Zeynepplt63 suscarparimm bende adet olamamak için sevinmiştim ve ben hamilelik için daha erken olduğunu düşündüm için test yapmadim ama yarin test alırım 😁
Cevirmenannee Zeynepplt63 milleti mi işletiyorsunuz yoksa gerçekten bu kadar rahatmısınız bilemedim 😂
Zeynepplt63 Cevirmenannee ilk hamileliğim olduğu için fazla bilmiyorum daha hamile oldugumu daha bilmiyorum 😂
Zeynepplt63 Cevirmenannee tmm yazarım çift çizgi oldunda hamile oluyoruz demi ben teste güvenmediğim İçn fazla laboratuvar da kan vermeye de giderim 🙂
DuyguTolga Evli olmasan veya ilişkiye girmesen başka sebepten dolayı gecikmiş olabilir diycem ama evlisin ilişkiyede giriyosun sen erken diye düşünebilirsin ama %100 hamilesin 1 bucuk aydır olmuyomuşsun şaka gibi cidden
Zeynepplt63 DuyguTolga ya ben ilişikye giriyorum korunduğum için tuhaf geldi onun için test almadim ben 1 hafta önce korunmayı biraktım onun için hamilelik ten supenlmedim