Can67Mus Merhaba hepimiz inşAllah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız, ben tüp bebek annesiyim Allahın izniyle 5+3 üm keseyi gördük, ama gittimiz doktoru beğenmedik Karsta tavsiye edebileceğiniz doktorları öğrenebilirmiyim???
Mutiess Can67Mus Pembe hanıma gidebilirsin ben ona gidiyorum. Çok iyi samimi ve bilgili bir doktor 🙏🏻
ahenkk_1224 Can67Mus Merhaba. Özelde Pembe Yeşilbağ hanım var ilgili bir doktor. Ben hep 7. Ayımın sonuna kadar ona gittim. Daha sonra bebeğimin ultrason fotoğrafını doktor hanım yanlışlıkla sayfasında paylaştı. Uyardım sildi sağolsun. Onun haricinde çok memnun kaldım.
Ly020818 Hacer hanıma gittim 28. Haftaya kadar 28 den sonra başından atar gibi devlette takibin olsun devlete git bişey oldu mu devlete git vs konuştu bıraktım haceri devlette ersin bey vardı şuan araştırma Hastanesi’ne geçmiş oda Cok başarılı bir doktor devlette de Ömer bardak bey var her soruyu sordum ve bana detaylı bir şekilde anlattı Esra hanıma soracağım tüm sorular havada kalıyordu bir an önce bakıp gönderiyordu özelde Tuncay ben devlette de Ömer bey memnun kaldım
Can67Mus Ly020818 çok teşekür ederim sarı lekelenmelerim var korktum biraz İstanbuldaki doktoruma söyledim prof. Korkulacak bişey yok endişelenmeyin dedi vajinal yoldan progestandan kaynaklı olabilir galiba
uykusuz1parol Ly020818 Bende hacer hanima gidiyorum ama niye oyle bi davranisi oldu ki devlette de randevu bulunmuyor
Ly020818 Can67Mus progestan bnde kullandım akıntım oldu ilaç fazlasını atıyordu benim beyazdı ilaç kalintilariydi siz isterseniz Tuncay beye gidin erken doğum riskim vardı önce Rabbimin izniyle sonra da Tuncay hocanin mudahelesiyle 36+5 gördük çok şükür
Mutiess Can67Mus Pembe hanım daha ayrıntılı benim doktorumda Tuncay’dı ama Tuncay bey çok ayrıntılı konuşup bilgi vermiyor. Pembe hanımı öneririm🙏🏻