Papatyam2017 minik_7984 ben adetinden 5 gün önce yaptım ve çıktı:) ilk kızım da da 2 gün önceden çıkmıştı nasıl dayanacaksınız evde varsa yapın 😀
minik_7984 Papatyam2017 daha önce bırkac kere test yaptım hep negatif cıktı o yuzden acıkcası yıne negatif cıkacak dıye korkuyorum ama o zaman gecmemıstı gunum degısık bır duygu ya
[silindi] minik_7984 ben adetim geçtiği gün erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı adetim geçtikten 1 hafta sonra öğrendim geç döllenme olmuş. sizin öyle bi ihtimal yoksa yarın sabah erken gebelik testiyle çıkar o zaman kesin
[silindi] minik_7984 çok klişe olacak biliyorum ama canım korkma rahat ol akışına bırak ne zaman kafan rahat olursa üstüne düşmezsen o zaman oluyo diyolar ya çok doğru
minik_7984 [silindi] basta rahat oluyorum adet gunu yaklaşınca ve gecince cok heyecan ve stres yapıyorum
zeytinkiz minik_7984 ben 5 gün gecikmeyle yapmıstım silik cıkmıstı 3 gün sonra tekrar yaptım resmen hemen net cıktı doktora gittiğimde beta değerim 1400 küsürdü 🤭😆
[silindi] minik_7984 inşallah en kısa zamanda olur 🤲🏻 Yarın sabah ilk idrarla yapın bence her türlü 2 gün geçmiş oluyor dediniz erken gebelik testiyle varsa çıkar hiç korkmayın hayırlısı olsun🥰
Madinanin-Annesi minik_7984 3gunde bekle 1haftasi gecsin kucuk olursa gebelikde silik cizgi olur aslinda bilinirde.1hafta gecsin o zaman daha iyi olur.Silik cizgi olsa kan testi ver.En iyisi o kan testi.