Merve2697 sehrengiz_8 ben gece 10.30 da yapmıştım ve pozitif çıkmıştı reglm 2 gün gecikmişti bence varsa hertürlü çıkar gibi geliyor ☺️
sehrengiz_8 Merve2697 beta değeriniz yüksek çıkmıştır ondan göZükebilir ben ilk gebeliğimi yüksek hcg ile öğrendim akşam test yapmıştım ikimci gebeliğimde ise akşam yaptığım testte değil gündüz öğrendim düşük bir hcg ile
[silindi] Pazartesiye kadar hiç bekleme benimde 4 gün geçti sabah idrarım ile adet geciktiği gün testi ile yaptım gayet net ikinci çizgiyi gördüm belki keseyi görürlerse kan tahliline bile gerek kalmaz😍 ayy hadi inşallah vardır haber ver bize de
minik_7984 Aslihan0609 olur bır sey sorcam bende bırkac gundur adet sancısı da oluyor ama kısa sureli bu da olur mu hamilelik belirtisi olarak
Busra02_ minik_7984 canım bende heyecanlandım o gün yasak vardı evde çamaşır suyunun üstüne idrar yaptım köpürürse gebelik var köpürmezse yok mesala çamaşır suyuna su dök köpürmez gebe olunca idrar asitli oluyor
Busra02_ minik_7984 doğruluğu bilemem ben test yaptım ogün yasak vardı internette eski usul testlere baktım pozitif çıktı sabahı hemen aldık idrar çift çizgi çıktı
KkubraOz minik_7984 o teste güvenme kuzum bu ay bende yaptım köpürdü ama hamile değil mişim 😂 bide adetin geçmiş gebelik testin varsa yap silikte olsa varsa çıkar bende akşam yapıp öğrenmiştim ilk gebeliğimde
Busra02_ minik_7984 canım ona güvenme bende çok köpürdü arada kaldım idrar testi aldım şuan %50hamilek var diğer %50 için idrar testi yap