duygu0693 Berfekymk Açık renk olmadığı sürecek korkulacak bişey yok diye biliyorum içinizi ferah tutun Allah’ın izniyle bişey olmaz
MelisaMila duygu0693 Aynen öyle kaşıkta böyle batma tarzı ağrım oluyor. Randevum var yarın doktora gideceğim. Bulantı için de ilaç isteyeceğim. Yemek yiyince bulantı başlıyor. Yemesem dahi sarımsak aklıma gelince de midem bulanıyor 😭
Berfekymk MelisaMila benimde mide bulantılarım başladı çoğu kokudan rahatsız oluyorum ama sadece bulanıyor şuanlık
Berfekymk duygu0693 ilk çocuğumda bu kadar olmamıştı bazen kahverengi bezende daha açık tek istediğim rabbim sağlıklı bir şekilde versin hepimize inşallah 🙏🏻
Aslihan0609 duygu0693 benimde uygulamaya gore 4+4 suanlik iyi benim ilki kurtaj oldu riskli oldugu icin korkuyla yaşıyorum senin kac haftalik
Aslihan0609 duygu0693 persembe gunu cagirdi doktor daha gitmedk yani görünür mu bilmiyrm siz gordunz mu
Merve2697 duygu0693 tam 6 haftalığız keseyi gördük bugün haftasına göre herşey normal sadece kalp atışını henüz göremedik haftaya 7+0 da tekrar kontrolümüz var inş görürüz doktor normal büyümeye ihtiyacı var büyüsün duyarız dedi siz ne diyosunuz?
duygu0693 Merve2697 Gayet normal herkes 6-7 haftalarda görmüş keseyi ama biz biraz sabırsızız galiba 😁
Berfekymk Merve2697 bizde 2 hafta sonra kalp atışlarını duyarız inşallah ilk çocuğumda 8. Haftada duydum