Aslihan0609 duygu0693 benimde uygulamaya gore 4+4 suanlik iyi benim ilki kurtaj oldu riskli oldugu icin korkuyla yaşıyorum senin kac haftalik
Zrgakbyk Benim şuan 7+1 doğum kasımda nasipse şuan bi garibim yani bi halsizlik bi uyku hali sürekli. Midem sürekli yanıyor yediğin şeyleri sindiremiyorum. Mide bulantım şuanlık başlamadı ama depresif bi haldeyim ruh halim sürekli değişiyor. Bi düzlüğe çıksam diye bekliyorum😅😅
Zrgakbyk duygu0693 ben 5+2 deyken benimde hiç bir şeyim yoktu. Hatta doktora gitmiştim o sıralarda kese için sordum benim bişeyim yok normal mi diye daha çok erken dedi. Daha sonradan sindirim sorunları başladı uyku başladı. Sende başlamaz inşallah😅🌸
MelisaMila duygu0693 Aynen öyle kaşıkta böyle batma tarzı ağrım oluyor. Randevum var yarın doktora gideceğim. Bulantı için de ilaç isteyeceğim. Yemek yiyince bulantı başlıyor. Yemesem dahi sarımsak aklıma gelince de midem bulanıyor 😭
Dry35 ArminN kasık ağrıları ve iç bacak ağrıları arada sancı gibi göbek deliğine giren bi ağrı dışında çok sorun yaşamadım ki regl döneminde çektiğim ağrılardan yürüyemez sol tarafıma kramp girerdi o yüzden ağrılar çok zorlamıyor beni ya sizin
oldugugibibiri Maalesef lekelenme, yemekten sonra hafif mide bulantısı, sürekli uyku ve yorgunluk hissi, arada bir hafif kasık ağrısı…
duygu0693 Benim sadece sol kaşığımda küçük sancılar oluyor regl olduğu gibi sanırım sol tarafta bebiş sağ kasığımda 1,5 cm çikolata kistim vardı orda olduğunu düşünmüyorum
glbyzksr 7+5 olduk biz de. Doğum 7 Kasım görünüyor. Ama ilk bebeğim doğuma yakın karnımda öldüğü için doktorum 38. Haftada sezaryenle alabiliriz duruma göre dedi. Ekim sonuna denk gelecek öyle olursa da. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alıp kokusunu içime çekerim. 🙏
Elidadila 7+3 6. Haftada kalp atışını dinledik. Aslında regle göre bakınca 5. Haftaydı. ama kalp atışını dinlediğinde 6 haftalık olarak baz alıcaz artık dedi. Tüp bebek tedavisiyle olmuştu. O zaman gün kayması olabiliyormuş. Aşırı derecede koku hassasiyeti var. Reflüm vardı iki kstına çıktı süreçle beraber. Çalışıyorum da öğretmenim. Okulda nefes nefese kalıyorum o Zorluyor 😔 9 kasım gibi gösteriyor uygulama onun yalancısıyım 😁
duygu0693 Elidadila Bende ücretli yapıyordum coğrafyacıyım ☺️ama bu pandemiden dolayı bıraktım bir kez covid geçirdim zaten çok korkuyorum