[silindi] Mavilotta niye yedim çünkü çok seviyorum canım da o gün acayip ttalı istedi evde de küp şeker vardı sadece bende hurmamdan 3 tane yiyim dedim bugün randevu aldım hemen doktora gidicem
[silindi] Mervuras26 hayırlı kandiller canım teşekkür ediyorum doğumu tetikleme gibi değilde açılmayı kokaylaştırdıgına ben eminim ama dediğim gibi kişiden kişiye de değişebilir
[silindi] Mavilotta gittim canım yokmuş hamdolsun son aylarda aşağı baskı arttıgı için vajinal genişlemeler olabilir dedi bende hurmadan sanmıştım cok korktum ama değilmiş
BurcuLice Yagmurogul bende şuan öyle bir sakinlik varki anlatamam 12 Mayıs tahmini doğum tarihimiz ama bilmiyorum korku yok heyecan yok sap gibiyim 😅 belki hastaneye yatınca başlar heyecan korku falan ☺️🌹
mavibahar BurcuLice bende aynıyım. Bilinç altım ne durumda bilmem ama bende tık yok 😂😂😂 Duygularımı kaybetmiş gibiyim. 🤷🏻♀️
Cidemkisa [silindi] bir gün yediyseniz bişi olmaz her gün düzenli tüketimde hurmayı doğumu başlatır kolaylaştırır
[silindi] Cidemkisa evet canım doktora gittim bugün açıklık fln varmı diye doktor bişey yok son aylarda aşağı baskı arttıgı için vajinal genişlemeler olabilir dedi bende hurmamdan sanmıştım cok korktum ama değilmiş
[silindi] Cidemkisa ama acayip Bi genişleme oldu yani ilkinde oldugunu hatırlamıyorum ikincide daha cok oluyo herhalde bide hurmadan sonra olması beni korkuttu
Deryabsrn Yagmurogul 32. Haftamdayım agırlastım baya tasımakdan yoruldum sanırım😬 oglusumun herseyı tamam sadece kıyafetler yıkanıcak ütü ve ev temizligi kaldı haftaya halledicem sonrada beklemeye devam🕺
Mavilotta [silindi] Allahalla sanki daha önce konuşmuştuk öyle gibi hatırladım ortak bir noktamız vardı ama neydi 😅🙃
Elif_5092 turgutannesi aynıyız canm bende suan 32+2 yım benımde kaburgalarım batıyor nefesım daralıyor yürürken zorlanıyorum Allah yardımcımız olsun
Mavilotta [silindi] 😅 sen beni hatırlıyor musun burda hiç kimseyle özel olarak devamlı konuşmadım ya tanışık gibi. Çok fazla insan var aynı kişileri denk getirmek de zor oluyor 🙃