• Gebelik
  • Asitli içecek içmemek mi lazım?

vostagram Doktor Kağan Kocatepenin yeme içme özellikle asitli içecekler için sorulan sorulara cevap verdiği çok güzel bir konuşması var izleyebilirsiniz.

vostagram ya hiç yazmayın yada ters ters cvplar vermeyin sanki zorla yazdiriyorlar hayret bi şey çok canin istiyorsa az da olsa iç canım bende kahve içmeyi çok seviyorum doktor günde 1 veya 2 günde 1 kere 1 fincan içebilirsin demişti cnm ama kontrollü davran sonrasında bol su içmeyi ihmal etme 💖

Zeynepsuveannesi bencede böyle cevaplar insanı mutlu ediyor mesela bize mutluluk lazım stres değil kimseye zorla cevap verdirmiyoruz . Çok teşekkür ederim canım benim umarım Allahım bebişini anneli babalı sağlıklı mutlu ve hayırlı bir kul olmayı nasip etsin inş 🥰

vostagram Ben arada içiyorum hafta da 2 kez falan Türk kahvesi ve filtre kahve içiyorum sadece doktorum hiç içme demişti 🤭 Kola ilk zamanlar alışmış olduğum için birer yudum içiyordum ama sonradan bıraktım şimdi hiç asitli içecek tüketmiyorum doktorum da yasaklamıştı zaten ama arada canınız çektiğinde tabi ki içebilirsiniz bence 🌸

vostagram arada içebilirsin abartmadığın sürece sorun yok. Kahveyi günde 1 fincan içebilirsin ben içiyorum 💜

Ben arada içiyorum canım çektikçe Bununla ilgili araştırma yaptım bebeğe bir zararı yok bize var 🤣 gebelikte abartmadıkça canım ne çektiyse yedim bitki çayları hariç

tatlissannee
          annelerin anneleri anlaması gerekirken üstelik. Bence sen ismin gibi tatlış bir annesin 🥰

vostagram valla ben biraktim asitli icicekleri yogurt yapiyorum gunluk sutten hep auran yogurt portakalla mandaline suyu felan sık ic asitliden daha iyidir cocugada vitamin olur bence sana kalmis

Canım o kadar çok kola çekiyor ki doğum yaptıktan sonra ilk içeceğim şey 😂

Sibelrx yurtdışında yaşıyorum sebze desen yok cidden nasil bir yer bilemedim evet bende öğrendiğimden beri bir kez iki yudum içtim genelde meyve suyu alıyorum yada sıkıyorum ama işte nefis bazen can çekiyor ne yapalım bebiş sağlıklı olsun da. 🥰

tatlissannee kötü anne yazdımmı ben? Onların bebeğe zararı varmı yokmu? Gerisini keyfin bilir. Başka sorun varmı?

vostagram ben içtim şahsen sadece asitli içecek içmedim onuda zaten hamilelikten öncede içmiyordum çay ve Türk.kahvesi içiyorum