paradiseeeeee Minnosunannesiii bende bende 32.1 deyim şuanda 33 doğru gidiyorum nereye gidiyorsun hastaneye
Minnosunannesiii paradiseeeeee gözde de filize gidiyordum gerci önce Münih’e ye gittim sonra Filiz şimdi de talha tiryakiye gidiyorum çok yakışıklı :D
paradiseeeeee Minnosunannesiii hahaha 😂😂😂 Allah sağlıkla kucağınıza Almatı nasipetsin inşallah evladınız
umyahsen Minnosunannesiii bende park hospitale gidiyordum ama doktorum gözdeye geçmiş bu ay başı iş başı yapıcak. Bende nasipse yine aynı doktorumda devam edicem gözdede 🤗
umyahsen Minnosunannesiii Ömer Demirtaş park hospitalde şuan. Ay başı gözde ye geçicek canım. Gözdede muayene ücretleri 140mıydı
Minnosunannesiii umyahsen ben bıraktım gozdeyi devlette talha diye biri var görmedim Boyle ilgili bir doktor ama gozdeye devam edeceksen filizi önerebilirim sana gerçekten oda harika
umyahsen Minnosunannesiii aynen gözdede devam etmek istiyorum ama Ömer hocada devam ederim heralde. Gözdedeki doktorları bilmiyorum hiç. Belki fikir olsun diye filize de gidebilirm canım. 7aydır gölbaşındayım pek bilmiyorum yani buraları. Eşimin arkadaşı orayı önerdi ondsn park hospitale gitmiştik çok şükür iyide çıktı devam ediyoruz bakalım 🤗
Minikbiranneee Minnosunannesiii merhabalar devlette taha bey demişsiniz hala onun hastası mısınız acaba bende devlete gideceğimde
Minnosunannesiii umyahsen iyi bakalim hayırlısı canim filiz hoca çok ilgili aklında dursun devlet düşünürsen de talha bey gerçekten bıkmadan sorularımi dinliyor cevaoliyor ilgileniyor sağolsun zaten işleri bu mecbur Boyle olmak zorundalar ama çoğu doktor böyle değil
Hatice3590 Minnosunannesiii Merhabalar, Adıyaman’dan selamlar 😊 İzmirliyim aslen ama iş nedeniyle Adıyamanda yaşıyoruz 2 yıldır 😊😊