paradiseeeeee Minnosunannesiii aslen Adıyamanlıyı ama doğuma büyüme İstanbul 💙 güzel memleket Adıyaman bol lahmacun ye en sevdiğim 😍😋
paradiseeeeee Minnosunannesiii ayyy soram siz orda yiyip içiyorsunuz burda düzgün fırıncı bulmak zor güzle yapamıyorlar anca Sultangazi de yaparlar orasında küçük Adıyaman Sultangazi semt adı duymuşsundur belki belediye başkanı bişe Adıyamanlı düşün 😂
paradiseeeeee Minnosunannesiii kahtalıyız 4 sene önce geldim en son iş için işten çıktım 2 senedir artık gelemiyorum
paradiseeeeee Minnosunannesiii bi ev tekstil firmasında süpervizorum Adıyaman’a em son 4 sene önce geldim evkur r İstanbul avm gibi mağazalara gelip teşhir dizayn sipariş görsellerini yapıyordum işten çıktım 2 senedir
Minnosunannesiii paradiseeeeee bende a1)1 deydim bebekten DOLAYI gitmiyorum bebeğimi biraz büyütüp kariyerime devam etcem:) şimdi markette ne kariyer olacak dicen:D
paradiseeeeee Minnosunannesiii işin küçüğü büyüğü olmaz bak sigortam var geleceğin garanti 😉😉 işin küçüğü büyüğü olmaz yeterki çalış sigortan olsun
paradiseeeeee Minnosunannesiii bende bende 32.1 deyim şuanda 33 doğru gidiyorum nereye gidiyorsun hastaneye
Minnosunannesiii paradiseeeeee gözde de filize gidiyordum gerci önce Münih’e ye gittim sonra Filiz şimdi de talha tiryakiye gidiyorum çok yakışıklı :D
paradiseeeeee Minnosunannesiii hahaha 😂😂😂 Allah sağlıkla kucağınıza Almatı nasipetsin inşallah evladınız