rmdfile mavis24 rapora yazılan hastalık teşhisi de önemliymiş sanırım ben de bi grupta okumuştum düzelttirmeye çalışın isterseniz
Emosss35 mavis24 dün okudum burda bir yorumda arkadastan raporu olmasina ragmen ücret alan eczaciya gidip odedigi ucreti istemis yanlis hayirlamiyorsam cunku raporun maksadi bu
mavis24 Emosss35 şaka gibi ya 6 aydır ücret ödemekten öldük zorluyo artık bizi resmen rapor çıkınca bedava alırız belki dedim eczacı tok sadece çok fazla alabilirsiniz ücret aynı dedi
Emosss35 mavis24 valla bana kendi doktorum dogumadek kullanicaksin o yuzden mutlaka rapor al ücret ödeme dedi dedigin gibi kutu ici 10 adet 40 lira her ay 120 o yapiyodu bide vitamin ve diger ilaclar cidden maddi acidan zorluyodu
babymik Gamzeeakt selam ben 5aydır oksapan kullanıyorum özelde gittigm doktor rapor çıkartmıştı en baştan 5kutusuna 180 lira ödüyorum her seferinde nedendir
aysimaninveprensinannesi Mavi34 merhabalar ozel hastanede oksapar yazan dr. Rapor cikardi gunde 2 sefer vuruluyorum 30 gunluk igneye 9 10 lira gibi ucret oduyorum
aysimaninveprensinannesi Decucude gobek ve koldan yapiyorum bazen ogne giren yer kizariyo bazende morariyo sebebini anlamiyrm
2pasam03 Kizlar elinde fazla olup kullanmaya var ise ben talip olabilirim ucretli.aliyoruz ve cok.zorluyor 2 ayimiz.kaldi her seferinde 250 veriyorum
Pinar1 Decucude evet göbekten vurulduğumda damara denk gelince morarıyordu şimdilerde 7. Aya girdiğim için yan bacak ya da kollardan yapıyorum . Tabi göbek her zaman daha kolay oluyordu.
Decucude Fatmamuduk benimde mor göbeğim baya bir siz nerden vuruyorsunuz göbekmi birde iğneyi vururken direk dik 90 derecemi yoksa 45 derece açıylamı vuruyorsunuz birde bazen iğne çıkan yer az ilaç çıkıyor bazende kan çıkıyor sizdede öylemi
Decucude Fatmamuduk kan sulandırıcı vurulurken yediklerinize dikkat ettinizmi hangi sebzeleri yediniz çünkü K vitamini içeren sebzeler az miktarda yiyin demişlerdi bana
Gulbeyazk esinaltintaas hiç sorma ya aylık yüz lira gidiyor az para değil sonuçta ama devletten randevu bulamıyoruz malesef