Mavi34 esinaltintaas yoktu bilmiyordum burda öğrendim bu hafta randevu aldım gidip rapor çıkarmayı deneyecegim
rmdfile Gulbeyazk test olmadığından mı çıkaramadılar acaba ama bunun bilgisini verirlerdi öyle olsaydı gerçi bazı doktorlar da bu konuda değişebiliyor. Benim de 3 kaybım var sonrasında test yaptırdım pıhtılaşma olduğu belli oldu
Gulbeyazk esinaltintaas bizede ecdadımız rapor çıkartın daha iyi olur dedi iki ay randevu baktım sonunda buldum derken o da yazamam dedi
Sumisalii Decucude ilk verdiginde o kilodaydim canim bulanti kusma olunca 51 dusdum suan 20+5haftalik olduk 61 kiloyum aymi 4000 lik kullaniyorum
mavis24 Mucizem31 bende rapor çıkardım raporun tek faydası normalde bir kutu alabilirken onuda doktor yazmalı rapor çıkartınca birden fazla kutu alabiliyorsun doktor yazmadan tek faydası bu ücret aynı malesef
Emosss35 mavis24 yok hayir rapor cikinca hic ücret verilmiyor yalnizca 10 lira muayene ücreti kesildi bende oksapar 4 ml icin
Sumisalii Decucude evet cnm oluyor bazen kolay oluyo bazan zorlaniyorum yaparken cok sert oluyor girdigi yer
aysimaninveprensinannesi Decucude gobek ve koldan yapiyorum bazen ogne giren yer kizariyo bazende morariyo sebebini anlamiyrm
Pinar1 Decucude evet göbekten vurulduğumda damara denk gelince morarıyordu şimdilerde 7. Aya girdiğim için yan bacak ya da kollardan yapıyorum . Tabi göbek her zaman daha kolay oluyordu.
EceEgemen Mucizem31 doktorun rapora girdiği bilgi ile alakalı sanırım cnm bnmde riskli gebelik diye geçiyor hiç para ödemiyorum bittikçe eczaneden ücretsiz alıyorum en son 9kutu verdi