Mlkcr merve-shnbs evet zor oluyorlar ama benim en yakınlarım başak olduğu için anlaşıyorum galiba ben aslan burcuyum daha baskınım😂 onlar bana ona göre davranıyor ya da 😂
PurpleTail Benim oğluşumun da doğumu 21 Eylül gözüküyor.Başak burcu olması bence çok iyi düzenli temiz ve tertipli olur umarım😄
SalihaS OzgeAlya haftaya kontrolum var ozaman öğrenicem canım doktorum 12 den sonra söylemedi 17. Haftayı bekledi ☺️
Elifdikel SalihaS Benim bebeğimde Eylül’de gözüküyor doğumum ama kızıminda doğumu eyluldu o 1 ay erken doğarak Ağustos bebeği olmayı tercih etti inslalah bu bebeğim zamanında Eylül ayında doğar :)
Elifdikel SalihaS Aman erken doğmasınlar nasip kısmet ama kızım 19 gün kuvezde kaldı başka şeylerde yaşadık çok zor günlerdi zamanında sağlıkla doğarlar inşallah
Rbkny SalihaS 9 Eylül bizde bir aslan anneden başak burcu bir erkek bebiş çıkıcak aynı babası gibi 1 başakla ugraşması zor iken 2. Başak erkek olarak bebişim geliyor 😂😅
SalihaS Rbkny Aa bende aslanım hatta esimde aslan bebeğimiz başak olucak bizde bilmiyoruz başak burcu nasıl bişey göreceğizz☺️
Rbkny SalihaS eşimden biliyorum resmen titislik hastası ya diger her yönden okadar iyi uyumluki cok konuşkan birde ama bir aslan kadar degil asla aslan kadar baskınlıgı yok o iyi yani😂