SalihaS Kızlarr Doktorum doğumumu 7 eylülde olacak dedi bir başak bebeği gelecek başak burcuyla ilgili gözlemleri olan varmı yada cocukları başak olan yada benim gibi eylülde doğumu olacaklarr😇😇😇
Mlkcr SalihaS benimde 17-18 eylül dedi eşimin doğum günüyle aynı olcak babasıyla başak burcu ☺️ Annem kardeşim eşim başak çok duygusallar ve en ince ayrıntısına kdar düşünürler herşeyi çok düzenliler bi de
Tazemomyyy SalihaS 20 Eylül gibi duruyor şimdilik erken doğum falan olmazsa inşallah tam zamanında gelir yavrularımız sağlıklı bir şekilde benim eşimde başak oğluşumda başak olacak inşallah
merve-shnbs Mlkcr benimde 17-18 eylül ablam başak burcu biraz zor insanlar oluyorlar 😀 hiç anlaşamazdım başaklarla 😀
MSA001 Mlkcr benim eşiminde 18 Eylül doğum günü😄 ama tahmınen doğumum Eylül 20-25 -arası olacak hayırlısı bakalım 💁🏻♀️
SalihaS Demir50 vaar varııız eylül en güzel ay mevsim inşallah eylülde herkesin bebeği sağlıklı kolay bir şekilde kucağında olur☺️☺️
Mlkcr merve-shnbs evet zor oluyorlar ama benim en yakınlarım başak olduğu için anlaşıyorum galiba ben aslan burcuyum daha baskınım😂 onlar bana ona göre davranıyor ya da 😂
Itsdlr SalihaS İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırııız😀 Benim de 14 Eylül gözüküyor şuan :)) Hala cinsiyetimiz kesin değil😅
SalihaS Itsdlr benimde haftaya belli olcak cok heycanlıyım hergece rüyamda ultrasona bakıyorum cinsiyeti ne diyorum 😀