Huriyekayhan Armindia Haa bu hiç aklıma gelmemişti o şekilde peçete koyduğunu doktorun biliyor mu koyabilirsin dedi mi kokulu peçeteye de karşı doktorlar ama normal peceteyo bilmiyorum
Armindia Huriyekayhan Hiç sormadim kokusuz oluyor tabi kagit baş edemedigim için böyle yapıyorum bende hani zarari filanmi varda yapmadınız amacıyla sordum:)) ama sanmiyorum bu şekilde hep kuru ve temiz kaliyor
Milenka Deniz773 fitilfe gyno fem 600 mg yaziyo kremde travocort Bende şimdi günlük pedi bıraktım havlu peceteler varya onlardan koyuyorum sorun kalktı gibi ama zamanla daha iyi anlarim
Deryalbr Anneoluyorum28 kaşıntın varsa beraberinde mantar olabılır sağlıklı akıntının rengi beyazdır. Hamilelikte akıntılar çoğalıyor ilerleyen zamanlarda da sık sık camasır degıstır hepsi pamuklu olsun. Dar birsey giymemeye özen göster.
Muzice1 Anneoluyorum28 bende de gebeliğin ilk haftalarından beri var .. kaşıntı , kötü koku vs yoksa çok korkmayın
Ekinci-ada12 Anneoluyorum28 sakın günlük ped kullanmayın hele kokulu olandan hic enfeksiyon ve çeşitli hastalıklara neden oluyor ben gebelikten öncede kullanmiyordum hep karin agrim oluyordu miyom cıktı kağıt havlu vqrya bu uzun olanlardan 3 kat koyuyorum ic camasirima ıslandıkça degistiriyorum camasirim kup kuru tertemiz kaliyor hem kolay yirtilmiyor dagilmiyor selpak gibi degil kullanin yoksa sık sık ic çamaşır değiştirmek cok zor
Anneoluyorum28 Ekinci-ada12 ben kokulusunu kullanıyordum ve bunları hic bilmiyordum dün geceden beri kullanmiyorum cok tesekkure derim
Hamisse 8 haftalık gebeyim benimkide öyle çünkü idrarda enfeksiyon var doktorum bundan kaynaklı olabileceğini söyledi. G ünde 2 litre su içmemi söyledi küçük olduğu için 3. Aydan sonra antibiyotik veriliyormuş bu durumda
MervErdo Sana tavsiyem günlük ped yerine eski kullanmadığın pamuk bezlerden kullan ütüle oranı sirkeli suyle yıka ve kurula ıslak bırakma çamaşırını sık değiştir bi süre sonra azalır inşallah tabiki bol su tüketmeyi ihmal etme