Anneoluyorum28 Kızlar günlük ped kulanıyorum sanki idrar kaciriyormus gibi pedim hep sarı oluyor koyu sarı neden olur bununla karsilasan varmi
HilalYlmz Anneoluyorum28 gebeliğin başından beri yaşıyorum şuan 11 haftalığız ama sanki bi tık daha çoğaldı gibi😏🤔
UralAybars0921 Anneoluyorum28 suyu az mı içiyorsun tatlım? Doktoruma sordum bende de olmuştu, suyu az içtiğin için olmuştur dedi. Suyu çok içtiğimde akıntım beyaz oluyor, az içtiğimde sarı oluyor 😌
asliiyorgunn Anneoluyorum28 canım bende de oluyor az su içince bol bol sürekli su içmek gerekiyor Bi de günlük ped mantar ve enfeksiyon oluşumunu arttırıyormuş. Pamuklu iç çamaşırı giyip sık sık değiştirmek bir de iç çamaşırını ütüleyerek giymek gerekiyor.
Anneoluyorum28 UralAybars0921 ilk zamanlar suyu cok iciyordum artik icemiyorum mide bulantisi yapiyor
azraaaaa 19+2 haftalık bendede oluyor hep var idrarımda biraz enfeksiyon çıktı doktor bol su içmemi söyledi
Huriyekayhan Anneoluyorum28 valla aynı sorun bende de vardı doktor sakın kullanma hem arttırır hemde oranında hava alması, lazım dedi yeri geliyor günde 5 kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Ben sizin iyiliğiniz için dedim ama taktir sizin tabi ki
Armindia Huriyekayhan peçete neden koyuyorsunuz ben öyle yapıyorum kalın kağıt havlu yada günde 2 defada iç çamaşırı değişiyorum
Milenka Anneoluyorum28 bende aynı durumdayım doktorum mantar olabilir dedi muayene gitmedim whatsaptan yazdım. Bana fitil ve krem yazdi onu kullaniyorum
Armindia Huriyekayhan Yok yanlış yazmışım 5 defa ic çamaşırı değiştirmek yerine neden peçete vs koymuyorsunuz yazacaktim
Huriyekayhan Armindia Haa bu hiç aklıma gelmemişti o şekilde peçete koyduğunu doktorun biliyor mu koyabilirsin dedi mi kokulu peçeteye de karşı doktorlar ama normal peceteyo bilmiyorum
Beyzzz Bende de oluyordu. Doktoruma danıştım günlük ped kullanmanın zararlı olduğunu , hatta ondan bile kaynaklanilir dedi. Kullanmayı bıraktım sonrasında olmadı o kadar