suscarparimm SalihaS her zaman diyorum ben hamileysem ağrı vs çekiyorsam en az eşimde benim kadar hamilelik yaşıyor 😂 fazlasıyla desteği var sanırım eşlerin desteği bu dönemde daha bi önemli 🥰
dugmeninannesiii SalihaS ay banada tam tersi balık burcuyum normalde herşeye ağlarım 😂 kafamda bile kurduğum şeylere ağlarım 😂 ama gebelikte hiç öyle olmadı ağlayamıyorum ağlayasım gelmiyor 😂🤣
Ugur_bocegi001 SalihaS Bende çok duygusallaştım Eşim müzik dinliyordu, neden bu kadar duygusal müzikler dinliyorsun acı çeker gibi diyip ağlamıştım 🤷
SalihaS Ugur_bocegi001 hahah oda güzelmiş bende damar ve türkü dinliyorum nedense onlar mutluluk veriyor😀
kuselcin SalihaS ben ilk başta bu kadar degildim ama son 5 hafta kaldı ve herşeye ağlıyorum herşeye 😂😂
Badeninannesii SalihaS Ben atv de eşkiyayı izliyoduk hızırın yaşlı annesi öldü hızırdan çok ben agladım yeminle o kadar duygusallaştım ki herşeye aglıyorum😭😭
SalihaS Badeninannesii cok duygusallık olunca oluyor öyle ama ölümle ilgili diziler izleme gerçi bende belgeseldeki ceylanı aslan yediğinde ağlamıştım hani belli olmuyor nezaman ağlayacağımız😀
Nelmali SalihaS bugün arabayı kaldırırken istop(?) ettim diye yol boyu hüngür hüngür ağladım eşim de ağlıyorum diye kızınca daha çok ağladım makyaj da yapmıştım panda oldum çok moralim bozuldu az önce de kendimle dalga geçtim bu konu yüzünden güldük baya 🙈
Badeninannesii SalihaS Aynen normalde de duygusal biriyim ama hamilelikte bambaşka oluyomuş insanın anı anını tutmuyo gerçekten🤣🤣
SalihaS Findikinannesi benimde plates yapmam lazııım bununla ilgili bi konu açayım bari tatlıcı oldum bende buaralarr☺️