kuselcin SalihaS daha dün gece bıktım dedi bi şeye eşim herkesi kendimden bıktırdım diye ağlamaya başladım ben sana demedim diye söylüyordu ama bi kere aktımı akıyo 🤣🤣
dugmeninannesiii SalihaS ay banada tam tersi balık burcuyum normalde herşeye ağlarım 😂 kafamda bile kurduğum şeylere ağlarım 😂 ama gebelikte hiç öyle olmadı ağlayamıyorum ağlayasım gelmiyor 😂🤣
Mom040 Dün bana bir şey olursa doğacak çocuğumuzu anneme ver, sen oyun oynamaktan bakamazsın diye ağladım, önceki gün de giydiklerim artık yakışmıyor çirkin hissediyorum diye ağlamıştım. 🤷🏻♀️
SalihaS Mom040 bende arada öyle düşünüyorum belkide insanlar icinde ağlamak cok komik oluyor yerli yersiz var bende☺️
SalihaS Mom040 o çirkinlik hissi bende de var eşimi bunaltıyorum çirkin oldum artık ben eskiden güzelmiydim? saçım olmasa beni severmiydin falan diyorum 😀😀
suscarparimm Mom040 buna ben hala ağlıyorum sanırım kıyafetlerim olmuyor diye eşime küsüp onun suçuymuş gibi senin yüzünden diyip ağlıyorum 😂
Seses Bende herşeye ağlıyorum bide 2 buçuk aylıkken babam mi kayıp ettım daha da çok duygusal oldum eşim sağ olsun hep ilgileniyor ams çok ağlıyorum hiçkira hiçkşra 😭😭😭😭😭😭😭
SalihaS kuselcin hahah herşeyi üzerimize alındığımız icin bence dikkat etsin bu süreç bitene kadar 😀 hamilelikten dolayı benim yüzüm soldu biraz gecenlerde eşimin ananesi ne olmus sana böyle cok kötü olmussun dedi bende suratımı astım gidene kadar 😀
kuselcin SalihaS ben ilk başta bu kadar degildim ama son 5 hafta kaldı ve herşeye ağlıyorum herşeye 😂😂
Eceee7 SalihaS sinirlilikten iyidir 😀 ben bir ara aşırı sinirliydim simdi sakinim her ay farklı bir ruh hali oluyor
SalihaS Eceee7 cok kustuğum zamanlarda huysuz yaşlılar gibi herkese karışıp kızıyordum bende buaralar sadece duygusallık var sinirlilik gitti😀😀
Derin2828 Kızıma hamileyken yağmurda taksi beni almamıştı kısa mesafe diye, (ne gaddarmış) elim kolum dolu hüngür hüngür ağlayarak eve yürümüştüm. Bu 2. Oğluşta hiç birşeyi umursamıyorum korku kaygı duymuyorum 🤔😁🤲🏻 ne alakaysa bilmiyorum ama böyle cok iyiyim
Eceee7 SalihaS her ani güzel hamilelign ama sonlara yaklasinca sabirsizlanjyr insan bebis gelsin diye😀 bende esim bebeğe ve bana birseyler aliyr kendine almiyr birsey diye aglamistim esim noldu naptim ben demisti saskinliktan .en küçük şeye üzülüp.aglayabiliyrz TV izlerken bebek reklamı görsem aglardim
SalihaS suscarparimm çok çekiyor bu eşler ama iyikide bu durumu kabul ediyorlar yoksa bizi kimse çekmezzz 😀😀
suscarparimm SalihaS her zaman diyorum ben hamileysem ağrı vs çekiyorsam en az eşimde benim kadar hamilelik yaşıyor 😂 fazlasıyla desteği var sanırım eşlerin desteği bu dönemde daha bi önemli 🥰