Birminicikanne Elf_ogz bilmiyorum ki benn babamin sigortasindan faydalaniyorum o emeekli ondan yararladigim icin o emmekli oldugu için dahha ucuz oluyormus digeer sigortallara goore
Tugba__- Elf_ogz merhaba kaç haftaliksiniz bende burcu betül hanıma gidiyorum doğum olarak henüz erken ama bir sorun sıkıntı olmassa normal istiyorum ınşaallah 😊
Elf_ogz Tugba__- Merhaba canım 36+6 olduk bnm yengem ablam daha biçok tanıdıgımı o doğurttu ailemizin doktoru oldu artık bnde çok memnunum. Şuanlık hersey normal ilerliyor inşaAllah sizde istediğiniz gibi normal dogum yapar bebişi kucağınıza alırsınız 🥰😇
Tugba__- Elf_ogz âmin amim insaAllah ailenizdekiler normal dogummu yaptılar burcu hanımda yani özel hastanelerde ufak bi şeyde hemen sezaryan diyebiliyorlar oyuzden soruyorum merak ediyorum 😊
Elf_ogz Tugba__- Canım yengem normal yaptı iki çocugunuda. Ablam son dakikaya kadar normaldi ama bebeğin eli başındaydı suyuda azalıyordu zorunlu sezeryana aldılar onu mecburen
Elf_ogz Birminicikanne Hmm anladım canımm evet o daha uygun oluyor. Olsun öyle böyle sağlıkla gelsin bebişler 😇
Elf_ogz Eeliff_ Canım aklıma gelmişken yazayım dedim, medilife aradığında doktorun asistanına bağlanıp gitmeden eş durumunu teyid et. Perşembe alıyolardı eşleri ama dediğim gibi pandemi süreci heran herşey değişiyor mahcup olmak istemem 😇
Elf_ogz Eeliff_ Canım bugün geldim yine muayeneye. Gebelik durumunda alıyorlar eşleri sen bir sorun yaşamadın değil mi ?
Eeliff_ Elf_ogz ayy ben de yeni geldim vallahi şansa eşimin işi çıktı gelemedi😅ama ben de gördüm alıyorlardı kusura bakma diğer yazdığına da tam cevap verememişim şimdi gördüm bildirimler arasında kaynamış😊