Elf_ogz Birminicikanne Daha dün ordaydımm çok şanslısınki sordum 🙈 Normal doğuma eşler alınıyor fakat sezeryana alınmayacağını söyledi doktorum 🥰
Eeliff_ Elf_ogz ayy peki eşleri almaya başladılar mı en son gittiğimde alınmıyordu çarşamba randevum merak ettim
Elf_ogz Eeliff_ Evet canım gebelik durumlarında eşleri içeri alıyolar buda 3 haftadır olan birşey. Ama koronodan dolayı heran herşey değişebiliyor malesef
Elf_ogz Eeliff_ Canım aklıma gelmişken yazayım dedim, medilife aradığında doktorun asistanına bağlanıp gitmeden eş durumunu teyid et. Perşembe alıyolardı eşleri ama dediğim gibi pandemi süreci heran herşey değişiyor mahcup olmak istemem 😇
Elf_ogz Eeliff_ Canım bugün geldim yine muayeneye. Gebelik durumunda alıyorlar eşleri sen bir sorun yaşamadın değil mi ?
Eeliff_ Elf_ogz ayy çok çok saolun iki aydır almıyorlardı eşimi çok merak ediyordu kalp atılını duydu serbestti sonraki randevularda almamaya başladılar şu an aldıklarına çok sevindim sağlıkla alın kucağınıza inşaallah bebişinizi bir de hangi doktora gidiyordunuz
Elf_ogz Eeliff_ Malesef babalar bu süreçte çok uzak kaldı bebeklerinin ilk kalp atışlarından. Ama artık alıyolar 🙌🏻 Doktorum Burcu Betül hn. İnşaAllah hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucağımıza 🥰
Elf_ogz Hatice11 Dün ordaydım eşimle gitmedim ama içeri giren babalar vardı. Hatta birisi baba oluyorum büyük bi sevinçle çıktı içeriden 😇
Hatice11 Elf_ogz Ben çözemiyorum gittigimde burcu hanımın karşı odasındaki bedia zeynep hanım bazı esleri alıyor.Burcu hanıma da giriyor bazı esler bazen de kimseyo almıyorlar sadece hasta diyorlar.Ayrım mı yapılıyor anlamadım hep esimle gidiyorum ben 🤔☺
Elf_ogz Hatice11 Valla ben eşimle gittiğim zamanlarda alınmadı, gitmediğim zamanlarda sordum sağlık bakanlığının artık izin verdiği sadece gebelik durumlarında eşlerin alındığını söylediler.