Gigiiii Merve-akblt merhaba sabah test yaptm 3 dk içinde ikinci cizgiyi göremedm uyku sersemiydim de acıkcası sonrasında gidip attım çöpe. 3 saat sonra içini açıp ışığa tutmak geldi aklıma. Çok silik şekilde ikinci cizgi cıktı. Kaçıncı dakikada cıktı hiç bilmediğimden napacagımı bilemedm adet günümü beklicem sabırsızlıkla🤭
Gigiiii Merve-akblt kuruma çizgisi de olabilir o yüzden bilemedim 🙄 kuruma çizgisi nasıl oluyor onu da bilmiyorm ama
Gigiiii NeslihanDuz merhaba sabah test yaptm 3 dk içinde ikinci cizgiyi göremedm uyku sersemiydim de acıkcası sonrasında gidip attım çöpe. 3 saat sonra içini açıp ışığa tutmak geldi aklıma. Çok silik şekilde ikinci cizgi cıktı. Kaçıncı dakikada cıktı hiç bilmediğimden napacagımı bilemedm adet günümü beklicem sabırsızlıkla🤭
miniko_2308 Gigiiii ben daha önce yaptıklarımda kaset tipi ucuz testlerde saatler geçse de kuruma çizgisi çıkmıyordu, isterseniz yarın bir kan verin, Allah gönlünüze göre versin inşallah ❤️
Gigiiii miniko_2308 üzerine su falan damlattım ne çizgi dağıldı ne de silindi aynı duruyor. Kuruma değil mi o zaman bu
Gigiiii miniko_2308 yapabildim mi bilmiyorm. Sizce kuruma çizgisi mi çok az gözüküyor ama https://imgyukle.com/i/OoaX8Q https://imgyukle.com/i/Ooajgs
miniko_2308 Gigiiii ne kadar süre içinde oluştu çizgi? Su damlatmayı falan bilmiyorum, ikinci çizgi görülüyor, ben var gibi hissettim en net kan tahlilinde çıkar ben olsam hemen yarın kan verirdim
Gigiiii miniko_2308 ne kadar süre oldugunu bilmiyorm bu erken gebelik testi 3 dk içinde sonuç cıkar yazıyordu 3 dk da tek cizgi gözüküyordu. Bende çöpe attm bi 3 saat snra içini açıp bakmak aklıma geldi baktığımda bu çizgi vardı. Bazı kişiler kuruma çizgisi su damlatılınca silinir yazmış diğer postlarda ondan dedim. Umarım yarın hastaneye gidebilirim 🤭
Gigiiii Merve-akblt canım hala hasta olmadım dün gidip kan testi yaptırdım beta 1.20 çıktı. Geç döllenme mi oldu acaba ya bilmiym yükselmez diyorlar genelde
Merve-akblt Gigiiii yüksele bilir içini rahat tut sonuçta olasılık ve ihtimal var doktor birşey demedi mi peki
Gigiiii Merve-akblt negatif çıktı kuzum regli oldum bugün yumurtalıklarımda kist varmış kontrole gitcem önümüzdeki ay tekrardan
Cagtanee74 Gigiiii brnim yaşadığımı yaşamışssınız bende de aynısı oldu rabbim gönlünüze göre verir inşallah bütün annelerin 😊