Beyziikoo Heyecanlianneee Kıııızzz ne güzel bu sepetlerr hem kirliye olur hem oyuncak sepeti hem bez eşya koymaya valla alltaki hurçlarda çok güzel dolap içi düzenleyici olarak 😁😁 Bu kataloğu görmemiştim daha 🤗
Heyecanlianneee Beyziikoo bende şana eseri gördüm dedim canımız annelerimile paylaşalım bakalım dedim banada fikir olur hemde uygundu yani bence çok güzeller 😂
karanim24 Heyecanlianneee ay çok güzeller bende bebeğimin çorapları için sepet alacaktım iyi oldu bu postu gördüğüm🤓
Heyecanlianneee karanim24 ohh hepimize yarasın ama bakım benimle aynı yerde oturan varsa valla ilk ben alcam haberiniz olsun kavga dövüş yooook sonra 😂
Beyziikoo Heyecanlianneee Aynen aynen valla iyi yaptın gayet güzeller hemde uyguunnnn yani çok şeye kullanılır bunlar 😄😄
Beyziikoo Heyecanlianneee Ben bime a101e bir dadandım minnaktan önce eşimde alıştı katalog yayınlandı mı diyor her gün 🤣🤣🤣🤣 Çeyizimi evlendikten sonra bi daha dizdim🤣
Beyziikoo Heyecanlianneee Ee napalım trendyolda ne gördüysem yarı fiyatı bime geldi neden almayım ki yani bunu bizzat yaşadım defalarca😁😁😁
Aleshiii Heyecanlianneee bende sizin gibi düşündüm bence çok güzel olur bebişlerimiz için sepet olarak🥰🥰
SeymaK Heyecanlianneee ben de aynı amaçla beğendim ama kim gidip alcak 38. Haftadayım yakın da değil aldırcak birini bulursam aldırırım artık çamaşır sepetimiz yok 🤣