Heyecanlianneee Ay kızlar gördünüz mü çamaşır sepeti gelcekmiş bime sepetler geliyo haftaya cuma onlardan bebek çamaşır sepeti olur dimi çok beğendim alıcam ama olur mu kullanan var mı şuraya link bıraktım fikir verir misiniz
Guzel_anne Heyecanlianneee ben çok beğendim bende diğer küçük sepetlerden alıcam bez mendillerini koyarım başka yerde gerçekten çok pahalı eğer kirli sepeti almasaydım onuda alırdım 👍☺️
Es_eskaya51 Heyecanlianneee gayet guzel illaki kullanilir ben takip etmemistim iyiki attiniz tesekkurler😊😉
Heyecanlianneee Guzel_anne oh iyi tek ben değilmişim 😂 Bazen çok saçma ve gerekeiz şeyler beğenebiliyorum da ondan soruyorum sevindim şimdi iyi 😂
Guzel_anne Heyecanlianneee yok bence gerekli şimdilik bebiş için yeterli olur ben ebebekten aldım ama diğerlerindenden alınır dediğim gibi bez koyulur şampuan krem mendiller kurtarıcı dolabın içindede kullanırım
Heyecanlianneee Guzel_anne ay çok beğendim ya hadi cuma olsunda alıyım diye heves ettim şimdi gün geçmez 😂
Guzel_anne Heyecanlianneee bende öyle çoğu yerde baktım tanesi 50 tl diyor 😱🤬 yok artık dedim almadım şimdi görünce sevindim 😊
Heyecanlianneee Guzel_anne evet hasırlardan istiyodum çok pahalı diye almamıştım büyükleri zaten 200 den aşağı değiller ay bu bimdem de allah razı olsun 😂
Busra_0738 Çok pahalı aynen normalde 40 lira falan bende trendyoldan falan almak istedim iyiki almamışım kesin Bi hengame cıkar o gün
Annecik_ Heyecanlianneee bu sepetler oldukça şık ancak bir gidip bakmak lazım yumuşak olursa çok salıyor kendini dik durmuyor ama küçükleri beğendim bende çoraptır külottur koymak için iyi ben de onlara bakacağım
Heyecanlianneee Annecik_ he acaba demiri falan yokmusue içinde dik durmaso için aa hiç düşünmemiştim 😔