Dilara29 Canımlar bende 6+1 deyim pazartesi randevum var geçen gittiğimde sadece keseyi görmüştüm şimdi İnşaAllah kalp atışını falan duyarım.Hamileliğiniz nasıl gidiyor benim iştahım kapandı bi anda koku hassasiyetim başladı herşey kokuyor gibi hissediyorum
ilkgozagrimhavinim Dilara29 maşallah😍 6+2 dryim bende sadece keseyi gördük. Kalp için 1 hafta daha beklicem. Aslında bu çarşamba çağırdı ama ben bi sonraki hafta gidicem. İnşallah duyarız🙏🏻 benim sadece tansiyonum düşüyor. Oda bulantı baş ağrısı ve dönmesi yapıyor. Onun dışında iyi geçiyor
ilkgozagrimhavinim MomHero2 sanırım ilk gebelik değil mi sizin direk sezeryan günü verilmişse. 6.hafta bitmek bilmiyor ya🤦🏼♀️
Dilara0638 ilkgozagrimhavinim aynen öyle ama streste fazla düşünmekte iyi değil bebişlerimizi yormamamız lazım herşey güzel olacak diye düşünüp duamızı edelim inşallah yeter bize
ilkgozagrimhavinim Dilara0638 kesinlikle. Bol bol dua. İnşallah rabbim bekleyen herkesi sağ salim kavuştursun🙏🏻
Dilara29 ilkgozagrimhavinim benide perşembe çağırmıştı fakat bende pazartesi gidicem. Hep güzel geçmesi duasıyla İnşaAllah birbirimize dua edelim çok üzülüyorum yiyemiyorum diye su ve meyve tükebiliyorum anca
MomHero2 ilkgozagrimhavinim evet ikinci bebeğim. Bizim için de bitmiyor gibi geliyordu bitti kızımız büyüdü 3 yaşında ve kardeşini bekliyoruz aslında o kadar hızlı geçiyor ki bebeğiniz doğduktan sonra anlıyorsunuz ☺️
Nihannil2015 Biz 8+6 yız bugün 😊6 yaşına pazar günü girecek bir kızım var zor bir hamilelik geçiriyorum Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
ilkgozagrimhavinim derindemir ay bende🙈😅 27 ekim doğumluyum. Eşimle evlilik yıldönümümüzde 6 kasım. Tahmini doğum 17 kasım diyor. Yazık eşime hepsi arka arkaya😅
ilkgozagrimhavinim Dilara29 bekleyen tüm annelere sağ salim kavuşmaları için, isteyen tüm anne adaylarınada rabbim nasip etsin diye dua ediyorum hep🙏🏻 hep edelim🌸
Dilarass Merhabaa bende bugün 6 haftalık oldum doğum kısmetse 19 kasım görünüyor☺️ Yarın ikinci randevum var kalp atışı icin insallah görebiliriz🙃🙃
ilkgozagrimhavinim Karınlar ne zaman büyümeye başlıyor peki kızlar👀 yani ben büyüsün istiyorum hemen😅 böyle arada unutuyorum hamile olduğumu🙈
Dilara29 ilkgozagrimhavinim bende istiyorum hemen büyüsün ama kişiden kişiye göre değişiyor canım öyle duydum 4-5 ayda çıkan varmış
perilice123 ilkgozagrimhavinim benim hafif bir ayva göbeğim çıktı. Ama hamile kalmadan önce hiç göbeğim yoktu ondan hemen belli olmuş olabilir bilmiyorum. Bir de ben biraz ekstra kilo da verdim hamileliğimin başından beri ondan da sırıtmış olabilir.
Ebru_ylmz ilkgozagrimhavinim bugün 10 +1 olduk ama benim karnım çok belli zaten kilom vardı göbeğim falan bide gazdan sanırım iyice şişti ya 🙈 4- 5 aylık gibi duruyo şimdiden böyle giderse son aylarda ne yaparım bilmiyorm