derindemir ilkgozagrimhavinim ayyy benimde 17 kasım ve bir akrepte benden🥰🥳🥳🥳👯♀️hiç kontrole gittiniz mi kalp atışı falan duydunuz mu
ilkgozagrimhavinim derindemir benim 4.haftada lekelenmem oldu. Reglden 2 gün sonra. Apar topar gittim ama birşey göremedi. Kese için 1 hafta sonra çağırdı. 5+3 te keseyi gördük. 2 hafta sonrasına çağırdı yine. 7.hafta içerisinde kalp atışını duymaya gidicem inşallah duyarız🙏🏻 akrep iyidir bu arada😋
ilkgozagrimhavinim derindemir seninde son adet tarihi 10 şubat ozaman. Aynıyız seninlede🥰 rabbim tüm bekleyen anneleri sağ salim kavuştursun evlatlarına inşallah🙏🏻
Dilara0638 Ncyeasel bende eryamanda oturuyorum kayseriliyim ama eşimin işi gereği burdayız hangi hastaneye gidiyorsun kaç haftalıksın ? 😊
Fatma3442 Dilara0638 bende eryaman da oturuyorum daha biz de 6 haftalığız karar veremedik hangi hastane 😬
ilkgozagrimhavinim Dilara0638 inşallahhh🙏🏻 duyana kadar hep endişe. Rahme düştüğü an endişe başlıyor. Keseyi görücek miyim, kalp atışını duyucak mıyımla başlayan süreç sanırım ömür boyu endişeyle devam ediyor🙄
Dilara0638 Ncyeasel ben şuan şehir hastanesine gidiyorum ama pek memnun değilim özele geçeceğim artık
Ncyeasel Dilara0638 hacettepeyi düşünebilirsin canım doktorum çok iyi Murat gültekin ayda bir kere 158 verysn muayne ücreti watsaptan fln sürekli doktorla iletişim halinde olabiliysn
gamze1126 Dilara0638 bütün devletler mi ayni olur ya. ben doğumhanede staj yaptim atanamayan sağlık personeliyim. 6 yıl önce berbatti doğumhanenin hali tavirlar hatalar hersey berbattı. hala ayniymis orasi ilcede devlet hastanesine gittim ilk 2 kontrole giderim özele gecerim demistim. berbat ya ilgi alaka berbat tersleme var acele ettirme var. insanlari zorla özele itiyorlar yani
Dilara0638 ilkgozagrimhavinim ahh öyle iyi anlıyorum ki nen 5+1 de keseyi gördüm 10 gün sonra gel dedi ama 15 gün bekledim kalp atışını duymak için ama o süreç çok zor geçiyor acaba duyacak mıyım acaba bi sıkıntı olacak mı diye duyuncada bi nebze rahatlayıp bundan sonrası için yine endişeye düşmeye başlıyorsun annelik böyle bişeymiş heralde 😊😊
Dilara0638 Ncyeasel gerçekten mi araştırma aşamasındayım şuan düşünebilirim tabiki orayıda bu hastane nerde bu sıhhıyede olan hacettepe tıptan mı bahsediyorsun yabancısıyım buranın o yüzden soruyorum yardımcı olursan sevinirim
ilkgozagrimhavinim Dilara0638 banada 2 hafta sonra gel dedi, ben 20 gün sonraya randevu aldım🙈 duyamazsam daha büyük stres yaşarım diye 8.haftanın ilk gününe randevu aldım. Daha çok başındayız, kim bilir daha ne endişeler.. 😢
Dilara0638 ilkgozagrimhavinim aynen öyle ama streste fazla düşünmekte iyi değil bebişlerimizi yormamamız lazım herşey güzel olacak diye düşünüp duamızı edelim inşallah yeter bize
Nurr_1 ilkgozagrimhavinim 11+1 tahmini doğum 23 Ekim ama sezeryan olacağı için bir iki hafta erken olur muhtemelen 😊 ilk kızımda 30 ekimde gelmişti dünyaya 🥰🥰🥰bu arada biz incir olduk 💁🏻♀️💁🏻♀️
Ozgeleo-07 Nurr_1 merhaba benım de 11+2 bugün hıc doğumu hesaplamadım daha bende sezaryan düşünüyorum onda bıraz erken mi oluyor ?