Civciv_geliyor1 Ervam2015 bana erkek dedi 😂😂 hadi hayırlısı bakalım tutacak mı çok erken çünkü 10 haftalık daha 😂
ozgei Civciv_geliyor1 10 haftalıkken nasıl oldu ya😬 benim 11+1 de söylemedi. çok mu hareketliydi bebeğiniz?
Ervam2015 Civciv_geliyor1 erkek bebekler kız bebeklere göre daha erken belli oluyomus ama inşallah hayırlısı olur hakkımızda rabbim gönlümüze göre nasip etsin inşallah
Civciv_geliyor1 ozgei yani evet hareketlerini gördüm ultrasonda 😂 belkide erkek olduğu için erken belli olmuştur bilmiyorum tabi kesin değil 😂
ilkgozagrimhavinim Nehirali ya çok güzel olur. Ama neden yasak onu anlamadım. İnstagramda buluşalım işte yazayım buraya hesabımı takip edin beni😅
ilkgozagrimhavinim Civciv_geliyor1 kuzum bizim günümüz aynıydı 10+5teyim şuan banada tahminde bulunur mu ya çok erken daha. 2 hafta sonra ikiliye gidicem belki ozaman söyler 🙄
Civciv_geliyor1 ilkgozagrimhavinim canım bilmiyorum ki ben hiç birşey söylemeden doktor direk söyliyim mi tahmininiz var mı dedi ben şok tabi 😂 gerçekten mi dedim erkek dedi hatta bak Buda pipisi büyük ihtimal dedi 😂😂
Civciv_geliyor1 ilkgozagrimhavinim bu arada benim bu perşembe ikili test için randevu verdi 11+1 olucam gel dedi ama. Ultrasonda 4 gün önde görünüyordu belkide ondan
mavi_kelebek467 ilkgozagrimhavinim ne güzel. Doktorun belki cinsiyet hakkında tahminde bulunur. 💃🏻💃🏻😍😍 Bu arada ben de kilo alanlardanım sıkma canını. 🤭🤭🙈🙈🙊🙊
ilkgozagrimhavinim Kilo alanınız var mı? Ben 11.haftanın içindeyim ve 5 kilo aldım başından beri🤦🏼♀️ ama 5 kilo alacak kadar yemiyorum. Üstelik egzersizede başladım doktoruma sorup. Neden şişiyorum hızla😔
elaveipek ilkgozagrimhavinim ben normalde çok zayıfım beslenme uzmanı metabolizman çok hızlı çalılıyo demişti ama hamilelikte hemen kilo alıyorum bende 5 kilo aldım şimdiden sanırım metabolizma hızı düşüuo
ilkgozagrimhavinim Civciv_geliyor1 benim ultrasonda 4 gün geri gözüküyor. Oyüzden haftaya gidicem bende kuzum
Civciv_geliyor1 ilkgozagrimhavinim oluyormuş canım ultrasonda 2 hafta önde yada geride normal dedi doktor 😊 ever sağlıklı olsunlarda inşallah 🙏🏻
ilkgozagrimhavinim mavi_kelebek467 bakalım hayırlısı🥰 kilo almak beni doğumu zorlaştırır diye üzüyor açıkçası..