Nehirali Ysmn234 cok sukur 11. Haftada bitti bulanti ve kusmalar bende 😔 Doktor 12. Haftada ikili testte kiza benziyor %80 ama bir ay daha bekle netlesmesi icin dedi 🥰
Gnz 6 haftalıktan merhabalar çok yorgunum sürekli uyumak istiyorum geçmeye kasık ve bacak ağrılarım var onun dışında çok şükür şuan rahatım🥰
Ysmn234 Gnz merhabaa :) ben de kasık ve bacak ağrısı epey çekmiştim en başlarda. Hatta hastaneye ağrıyla gidip öyle öğrenmiştik ama azalıyor. Inşallah geçer sizin de en kısa zamandaa
Ervam2015 Civciv_geliyor1 bizde bugün 10 haftalık olduk cinsiyetini merak ediyorum bende keşke bizede bı tahminde bulunsa bitane kızım var bakalım bu ne olacak nasip☺️
ilkgozagrimhavinim Civciv_geliyor1 kuzum bizim günümüz aynıydı 10+5teyim şuan banada tahminde bulunur mu ya çok erken daha. 2 hafta sonra ikiliye gidicem belki ozaman söyler 🙄
ilkgozagrimhavinim Nehirali ya çok güzel olur. Ama neden yasak onu anlamadım. İnstagramda buluşalım işte yazayım buraya hesabımı takip edin beni😅
Civciv_geliyor1 Ysmn234 büyük ihtimal ama Yine de kesin değil dedi 😂 belki size de yapar tahmin kaç haftalıksınız
Ysmn234 Civciv_geliyor1 11+2 bugün. Çikolata ye gel hareket ederse tahminde bulunuruz dedi. Aynen ihtimal söylüyorlar ama o bile heyecanlı. 🙊
Civciv_geliyor1 Ervam2015 bana erkek dedi 😂😂 hadi hayırlısı bakalım tutacak mı çok erken çünkü 10 haftalık daha 😂
Rceyda Bugün cinsiyeti öğrendik 14+5 teyim. 12. Haftada kıza benziyor demişti doktorumuz, bugün hepimiz erkek olduğunu gördük cok netti😂
mavi_kelebek467 Rceyda ne güzel. 😍 Rabbim sağlıkla hayırlarla kucağınıza da almayı nasip etsin. 🤲🏻🌼 Biz de 13. haftada gitmiştik erkeğe benziyor ama net bir şey söylemek için erken demişti. Ayın 7’sinde kontrolüm var bakalım o zaman netleşecek inşallah. 😍😍😍
Rceyda mavi_kelebek467 evet bize de söylerken cok erken demişti ama hiç önemli değildi zaten yeterki sağlıklı olsunlar hepimizin yavrulrı.😍🤲🏼 size de söyleyebilir belki gittiğinizde🥰