vitruvius ilkgozagrimhavinim hadi inşallah. Bi kaç gün sürekli bir ağrı olunca insan korkuyor çok şükür azaldı bugün 🥳. O iyi olsun da çekilir ağrılar
ilkgozagrimhavinim vitruvius adet zamanın mı geldi? Benim geçen 4 gün ağrım oldu adet olacakmışım gibi. Tarihe bi baktım adet zamanım. Kimisinin 9 ay boyunca adrt zamanı ağrısı olurmuş
vitruvius ilkgozagrimhavinim adetimi bi kaç gün geçmişti ama yaklaşık on günde bir bi kaç gün böyle ağrı oluyor bende. Sonra geçiyor. Büyüyor demek ki 💕
Aslihan0609 ilkgozagrimhavinim bana birlikte olmak yasak sporda yasak doktorunuza danismadan ilerlemeyin bnce
ilkgozagrimhavinim Aslihan0609 düşük tehlikeniz mi var? İlişki için kanama olmadığı takdirde haftada 3 gün serbest demişti doktorum bana.
Aslihan0609 ilkgozagrimhavinim evet düşük riskim var progestan ve coraspirin kullaniyorm onlem amacli bir kurtajim oldu suan kanamam fln olmadi şükür insallah olmaz
Mega123 Aslihan0609 Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah canım yar ve yardımcın olsun 🤲🏻. Bol bol dinlen ve bol dua geçecek inşallah bu günler
ilkgozagrimhavinim Aslihan0609 rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah canım benim🙏🏻 sen hareketlerini kısıtla, tedavini uygula, duanı et, gerisini Allah’a bırak🌸
Mega123 ilkgozagrimhavinim Merhabalarrrr🌺🌺🌺. 14+3 ten selamlar 😇. Bende Ekim annesiyim rabbimin izni ile buradan sürekli haberleşelim yaaa. Cinsiyetizi daha öğrenemedik sizde durumlar ne
ilkgozagrimhavinim Mega123 benim daha minik 8.haftadayız biz🙈 ama cinsiyet için sabırsızlanıyorum.. Karnınız çıktı mı?
Aslihan0609 Mega123 insallah canim sagol 🤲 allah herkese bagislasin çocuğunu sağlıkla kucagimiza alalm Senin kac haftalik canim
Aslihan0609 ilkgozagrimhavinim amin canim hepimizin insallah 🤲 oyle yapiyorm dikkat ediyorm baya sende dikkat et baslar onemli
Mega123 emiras59 Ay çok güzel bir duygu yaa rabbim bağışlasın inşallah. Bizde en son 11. Haftada gittik doktor bir daha ki geldiğimizde netleşir dedi hayırlı sağlıklı olsunlar da ama merakta etmiyor değilim 😂
Mega123 Aslihan0609 Amin ecmain. 14 haftalığım çok şükür bir kaybım var bakalım rabbim ne nasip eder hayırlı güzel günlerini görürüz evlatlarımızın inşallah inşallah 🤲🏻🥰
Mega123 ilkgozagrimhavinim Oyy daha minicik maşallah maşallah. Hiç sorma benim daha var kontrole doğum günüme denk geliyor bir erken gidesim var bii bekleyip doğum günü hediyesi olsun bana diyorum neyse çoğu gitti azı kaldı hayırlı sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil 😇
ilkgozagrimhavinim Aslihan0609 elimden geldiğince dikkat ediyorum ama bazen unutuyorum varlığını. Napalım, allaha emanetler hepsi🌸
Aslihan0609 ilkgozagrimhavinim aynen canim oluyor o bulantidan kusmadan iyidir belirti olmamasi bence unutuluyor varligi insallah hissedecegmz gunleride görürüz 🤲
emiras59 Mega123 bana 11 de tahmin yapmıştı erkeğe benziyor demişti geçenlerde acile gitmek zorunda kaldım orda cinsiyetini biliyor musunuz dedi doktor hayır dedim erkek dedi 😅 değişmez inşallah 😂🙈