asyaninannesii ilkgozagrimhavinim ay aynı benim kızımla bir senin özelliğin ne peki bana da fikir olsun güzel yanlarını en çok söyle 😃😃
ilkgozagrimhavinim asyaninannesii kendimi övmek gibi olmayayım ya çok alçak gönüllü ve mütevazi bi insanımdır😅😅😅 anneme çok düşkünümdür onu üzsemde en çok onu severim. Senin prenseste en çok seni seviyor bak gör🥰
Ysmn234 ilkgozagrimhavinim heheheheh hayırlısı olsun daa kutlamalar her türlü yakın olacak 😍 minikler keyiflerine göre işte 😍
ilkgozagrimhavinim Ysmn234 hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde.. Kutlamalar kalsın bee. Sizin ilk gebelik mi
asyaninannesii ilkgozagrimhavinim ay inanır misin babasında pek durmaz ama benim kucağımda hiç sesini çıkarmaz ama bszen beni deli ediyor uzuyo sinirlendiriyor cidden ne güzel 😃🥰
Ysmn234 ilkgozagrimhavinim 2019′da beta hcg düzenli artmayıp düşükle sonlanmıştı daha en başta maalesef. Yani ikinci gebelik aslında ama Allah nasip ederse ilk evladımız olacaakk. Sizin de öyle mi?
Ebru_ylmz ilkgozagrimhavinim bugün 10 +1 olduk ama benim karnım çok belli zaten kilom vardı göbeğim falan bide gazdan sanırım iyice şişti ya 🙈 4- 5 aylık gibi duruyo şimdiden böyle giderse son aylarda ne yaparım bilmiyorm
ilkgozagrimhavinim Ebru_ylmz bende biraz göbekle hamile kaldım. Gazdan şişti iyice gören minimum 4 aylık var der😅 ama benim basen çok genişledi. Normaldede basenli biriydim. Daha şimdiden hiçbir kıyafetim olmuyo😔
ilkgozagrimhavinim Ysmn234 benimde ilk gebelik. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. 🙏🏻
vitruvius Kızlar ben de 9+1 oldum. Ama sürekli bir kasık ağrısı, bel ağrısı.. bugün doktora gittim bebiş gayet iyi, bu kasılmaları seviyoruz dedi. Yine de ağrı hep olduğu için insan endişe ediyor. Var mı benim gibi ağrı yaşayan?
Ysmn234 vitruvius evet benim de oluyor. Özellikle son 2 3 gündür bel ağrısı. Büyüdükçe rahmin şekli vucudun şekli değiştikçe oluyormuş. Korkmayın. Bebiş de iyiymiş. Içinizi ferah tutuun. Hepsi geçecek inşallah.
ilkgozagrimhavinim vitruvius bende özellikle kasık ağrısı var. Arada adet olacakmışım gibi artıyor. Çok ayakta kaldığımda artıyor mesela. Doktorum bana bıçak saplanır gibi yoğun bi ağrı olmadıkça sorun değil kasık ağrısı normal demişti. Ben seviyorum bu kadar ağrıyı. Bebişimiz büyüyor🥰
Ebru_ylmz Momzie doğrudur ben de Adet düzensizliği olduğu için bebeği ölçüp tarih verdi 2 hafta önce 8- 8 buçuk haftalık arasında demişti ben 8 diye tarih girdim demekki benim de şuan 10+5 ya da 10+6 falan 🤗🤗
vitruvius ilkgozagrimhavinim hadi inşallah. Bi kaç gün sürekli bir ağrı olunca insan korkuyor çok şükür azaldı bugün 🥳. O iyi olsun da çekilir ağrılar
ilkgozagrimhavinim Biraz özel bi sorum olacak anneler🌸 cinselliğe aynı şekilde devam ediyor musunuz? Bir de spor yapmak istiyorum ben haftanın 3 4 günü. Hamilelikte sporla alakalı bilgisi olan var mı
Aslihan0609 ilkgozagrimhavinim bana birlikte olmak yasak sporda yasak doktorunuza danismadan ilerlemeyin bnce
perilice123 ilkgozagrimhavinim doktorum ilk trimesterdan sonra spor yapılabilir pilates yoga demişti. Ama yüzme yürüyüş hep yapılabiliyor sanırım.