lentil Hilal1608 ayyy canım aynı benim yaşadıklarım ve benim düşüncelerim. Bende senn gbi yaptım ama sana tek tavsiyem aile hekimine git yapılması gerekn tahlilleri yaptır. Benim o testler sonucu tiroid çıktı hemen endokrine gidip tedaviye başladık. Daha sonra gittim kadın doğuma gittiğimde de dediğin gbi keseyi de kalp atışını da duyduk
Hilal1608 lentil kuzu geçen sene 31 martta 7 haftalıkken düşük yaptım kan uyusmazlıgı vardı düşükten sonra iğnemi yaptılar sonra özele gittim uzun bi süre tahlıl kan vs herseye bakıldı hıcbı sorun çıkmadı kan uyusmazlıgından olabılır dedı doktor tabi tıbbi adı öyle rabbım nasıp etmedi olmadı 1 sene boyunca hıc dusunmedım ıstedım ama cesaret edemedım son 2 ay korunmayı bıraktık allah kalbımı bılıyor ya bu ay ıcıme doğdu bak 31 marta yaklastık rabbim dualarımı kabul etti boş cevırmedi o kadar mutluyumki allah kımseye evlat dıye aratmasın saglıklı hayırlı versin kimsenin kucagı bos kalmasın tabı emın olmak ıcın beklıcem pazartesı bi test daha yapcam yıne aynısı gıbı cıkarsa carsamba kan verıp olumlu sonuc alırsam 31 martta eşime söylicem bana dua edin🙏
Didemmmmm Hilal1608 aynı şekilde canım bende rahatım çok şükür🙏🙏 inşallah güzel sağlıklı bir şekilde ilerler🙏
Hilal1608 Didemmmmm amin kuzucum inşallah biz rahat olunca hersey guzel ılerlıyo bakıyorum postlara kalp atısı yok dıs gebe dıyorlar düşük yaparmıyım böyle sorular görüyorum ve cok üzülüyorum bı anne ıcın cok zor evlat baska bısey ama ıns herkesın ıcıne o hidayeti versin rabbim kımseyı korktuguna ugratmasın bızde o duyguları tadalım🙏
melekanesi Gozde939e99e canım 5+1 im. Bugün gittim. Ve keseyi gördüm. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
Didemmmmm Hilal1608 yaşayan daha iyi anlıyor Rabbim kimseye yaşatmasın hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🙏🙏
ilkgebelik123-_ Benim beta 4000 küsürken gittim gördüm keseyi ama 4 haftalık gözüküyor dedi sanırım geç döllenme 5 haftalıkken yolk keseside gözüktü 🙏
Hilal1608 @Didemmmmm @lentil kuzular testlerimi yüklüyorum sizle aynı gidiyoruz ya ıkı tane test yaptım 2 gun önce ilk bes dakıkada cıktı hemen üzerinden gün geçince belirginliği kayboldu gibi hala görunuyor sımdıkı halınıde atıyorum bı bakar mısınız sizde nasıl sonuclar adetim 5 gün gecıktı https://imgyukle.com/i/OPXXrn https://imgyukle.com/i/OPXcg8 https://imgyukle.com/i/OPXObh
Didemmmmm Hilal1608 Canım benim adet günüm dündü ama ben 3 gün öncesinde yapmıştım. Çok silik çıkınca hemen kan verdim 48 çıktı değerim. 2 gün sonra tekrar kan verdim 2 katından daha fazla artmıştı. https://imgyukle.com/i/OPcaRb
lentil Hilal1608 cnm bu ilk gün yaptığın test mi. O testlerin üstünde yazan kullanma talimatina baktn mı. İlk 2 3 dk dan sonra verdiği sonuç güvenilir değil diye biliyorum
tugbao 5+6 . 10 dk sonra 6 olcaz. keseyi ve yolk kesesini pazartesi gördük. belki bu hafta bebeği görürüz allah nasip ederse ❤
Hilal1608 Didemmmmm anladım kuzu ben zaten o ıkı testıde adet olacagım gun yaptım şüphelendım geceden olurdum olmayınca sabah yaptım yani ben görmuyorum demi sadece o cizgiyi görüyosun sende🙈 sonradan silikleşti o yuzden merak ettim pazartesı bı daha yapcam zaten o zaman daha net cıkar muhtemelen 7 gun gecıkmıs olcak
Didemmmmm Hilal1608 gördüm çizgiyi canım aynı benimki gibi silik. Tekrar yapınca daha net çıkacak içini ferah tut. Kan ver 2 günde bir takip et . Bende doktor buldum. 5 haftalıkken gideceğim. Kese tam olarak görünğnce gitmek istiyorum. 🙏🙏 Ben de de kan uyuşmazlığı var 2 kaybım dada iğne oldum. Yaptırmadığım test kalmadı hiç bir şey çıkmadı. En son rahim filmi çektirdim ondan sonra adet olmadan hamile kaldım 🙏🙏 Rabbim doğru zamanı bilir. Hiç beklemiyordum 2 senedir olmuyordu🙏🙏
Hilal1608 Didemmmmm aynen kuzu katlandıkca kan değeri belırgınlesıyor en iyisini yapmıssın ben bi tanesine 1 sene zor dayandım sen ıkı kayıp allah sabır versin gercekten inş bu evladını kucagına al acıların dinsin🙏 Kesınlıkle geç gidince daha iyi olcak benım ıcın yanı kanda netlessın sonra kese kalp atısı aynı anda gorup kurtuluyum stresten🥰 dualarımdasın🙏
citlenbigim2212 Gozde939e99e ben 5+3 teyim bugün kesemizi gördük çok şükür 🙏 10 nisanda da kalp atışını duyacağız İnşAllah
Didemmmmm Hilal1608 Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bir süreç Kendimi çok zor topladım. Ama Rabbim nasip etti 🙏🙏 inşallah hepimiz sağıkla kucağımıza alırız🙏
Momlife1 Benimde yarın adet günüm 3 gün kala test yaptım pozitif çıktı ama gidip kan veremedim bir türlü aslında ne kadar geç öğrenirim o kadar iyi diye düşünüyorum keseyi hemen görmüş olurum diye düşünüyorum Allah’ın izniyle😇
Mrvt59 5+1 🌸 Üç defa kan verdim bu hafta. 59,199,479 çıktı beta. Cuma günü Doktorum güzel artmış şimdi gözükmez 31 martta gel bi bakalım dedi insallah keseyi görürüz ☺️