Nesli23 6 haftalığız ilk ultrason a sıkışık mı gittiniz.randevu aldım doktorum bir şey söylemedi.dualarınızı esirgemeyin umarım kese de bebekte görünür 😊
Hulyaaaa Nesli23 Bende 6 haftaligim dün ilk ultrason muayenesimi oldum karindan baktı. Sıkışık da değildim 🤣
[silindi] [silindi] ben ilk defa doktora gorunecegim kac haftalik olduğunu bilmiyorum ama programda 5+6yaxiykr
Oztrkesra İlk defa bakıcaksa karından bakmıyor canım, sıkışık gitme derim. İlk ve genel kontrol yapıcağı için alt kısımdan ultrasonla bakıyor
midekoruyucu Oztrkesra neden yanlış bilgi veriyorsunuz. 25 haftalığım ve hiç alttan muayene edilmedim. Eğer karından bakıp göremezse alttan bakıyor keseyi görebilmek veya kalp atışını duyabilmek için.
Selviinurr Nesli23 ben sıkışık gittiğim halde karından çok az gorebildi emin olmak için alttan baktı öyle daha.net gözüktü
Lulemom Nesli23 5. Haftamda ilk kez gittim. Doktor sıkışık mısın dedi ama Sıkışık değildim. Yine de net bi şekilde görünmüştü
Emosss35 Nesli23 ben gittigimde sıkısıkmisin diye sordu hemsire yok dedim biraz bekletti su ic bol bol oyle alicaz dedi mümkünse sıkışık git
058elf Nesli23 çok az sıkışıktım heyecandandı sanırım karından bakmıştı ☺️ keseniz gözükmezse vajinal bakalım der ama ben 4+5 te gördüm keseyi size de karından bakar :)
Biannee1 Socialmoms sıkışık ne demek yani anlamadım yazılanları 😂 küçük tuvaletinizi tutmadan mı bahsediyorsunuz
Oztrkesra midekoruyucu yalnış bilgi vermiyorum. İki kere hamilelik yaşadım ikisindede ilk haftalarda alttan bakıldı. O sizin doktorunuzun tercihi sanırım ben yaşadıklarımı paylaştım ve ben gibi yazanlar da var. Birde bunu onlara söyleyin.
midekoruyucu Nesli23 ben ilk doktor kontrolüme bilgim olmadığı için sıkışık gitmedim. Doktor keseyi gördü 1 hafta sonra kalp atışını dinlemek için tekrar çağırdı ama gelirken sıkışık gel dedi, bazı doktorlar daha iyi görebilmek adına öyle diyor
Mervekaynak Nesli23 farketmiyor benim hiç tuvaletim yoktu girdiğimde. 2 haftalık kese görünmüştü hemen folik asit başladık