DryTrk merhaba 4. Haftamdan 11. Haftaya kadar lekelenme sorunu yaşadım. En son kanamam oldu.düşük tehdidim vardı aklım yerimden oynadı resmen. Kese arkasında kanamaya bağlı deyip gönderdiler acilde. İğne falan hiç umursamadılar. Daha sonra başka bi şehirde işinin ehli bir doktoru aradım hemen pruloton yaptır yarın mutlaka gel dedi. Sabaha kadar simsiyah kanla karışık lekelenmem oldu.sabah muayeneye gittim bebeğimin ilk kez hareketlerini gördüm her şey yolundaydı ama tehdit devam ediyor dedi doktorum. Sebepsiz kanamalar olabilir dedi kese arkasında kanama gözükmüyor dedi. 5. Haftada progestana başladım hala kullanıyorum. Kanama devam ederse iğneyi haftada 1 kez yaptır demişti.2. İğneden sonra 3 aya yakın süren lekelenme tamamen geçti gitti. Tabi bu süreçte işi bıraktım evde istirahat ettim. Uzun uzun anlatıyorum ben psikolojik olarak çok yıprandım. Bu süreçte covid bile oldum.İnşallah sen bu kaybetme korkusunu yaşamazsın 🙏 için rahat olsun almayan Allah ne yaşarsan yaşa almıyor. Rabbim sana bağışlasın moral çok önemli 🌸 canını sıkma önlemini al. Mutlaka progestana başla doktorunla konuşup. Artarsa pruloton iğnesini kullan. Bazı doktorlar umursamıyor ama işinin ehli olanlar bu şekilde beni yönlendirdi geçmiş olsun☺️