nazliakdag35 asyahumam bunlar benimde artik aklimdan cikmiyorum benimde eksiklerim var vee havalar isinmadan herseyini almak istiyorum hazirandan sonraa bir yere cikabilecegimi dusunmuyorum evet benimde karnim cikti baya sert bir hamile gobusu🙏❤😂
nazliakdag35 asyahumam bence sende son aylarina birakma yazin koca gobusle cok zor olucak mayis ayinda ben herseyimi alicagim 😊
nazliakdag35 Anneyimm2 aslinda bende sagliksiz besleniyorum ama burdaki rakamlari gorunce bebisim sanki biraz kilosu az geldi 😔
Anneyimm2 nazliakdag35 canm saglıklıysa sukur bunları dert etme ılerlerleyen haftalarda alır dogunca alır saglık olsun tamam elhamdülillah
Razz7020 nazliakdag35 merhaba yarın 18 haftalık olacağız oğluşumla☺️ Bugün sağlık ocağında kalp atışını dinledik randevu günümüzü merakla bekliyoruz ☺️ Çok şükür bulantılar kusmalar bitti rahat döneme geçiş yaptık 🌸
nazliakdag35 Razz7020 daha saglik ocaginda hic dinlemedim cunku bana 20 haftalikken gel dediler hem tetanoz aşısı olucam hemde kalp atısını dinleyecegiz ❤
Mom8899 nazliakdag35 Sadece 1 hastane ve 2 kadın doğum doktoru var zaten, diğer doktordan hiç haberim yok nedir ne değildir 😅
asyahumam nazliakdag35 Almaya çalışacağım canım ben de ekonomik olarak tabi biraz zorluyor ama bu ay kıyafetleri alıp halletcem beşik almadık onu da diğer ay alırsak bakalım 😊
Razz7020 nazliakdag35 benimde tesadüf gelişti ilaç yazdırmaya gittim. Doktorum 20. Haftada vurulmamı söyledi tetanozu onu ebeye bildireyim dedim. Gelmişken izlenim yapalım madem dedi öyle dinledik mutlu oldum merak ediyordum😍🌸
bademsekeri42 nazliakdag35 18+6 dayız 278 gr olmuşuz dün kontrol vardı boyunu unuttum sormayı kağıt verdi elime ama hangisi bilemedim 😄
Morvy nazliakdag35 ben ağustos anneside olabilirim eylül anneside hiç belli olmaz sağlıkla gelsinde🤲🏻 Ama ben geçen hafta tam 16 haftalıkken gittim kontrole kızım 187 gramdı burda yorumları okurken şaşırdım şuan 17+1 haftalığız bizimki tonton olucak sanırım😁
Oznur_08 Hanifemaza evet tatlım nasıl hareketler hissediyosun bide ne ağzıma atsam hemen pıt pıt atmasını hissediyorum ama 2,3 kere oluyo