Busbusra9 minnakimmm amin canım benim İnşaAllah bizimki de zamanla normalleşir doktorda şimdilik normal dedi ama işte annelik kafaya takıyoruz 🤷🏻♀️
nazliakdag35 Mom8899 devlet hastanesindeki bir onceki doktorum oyleydi hic birsey soylemiyordu gonderiyordu ama suan ki doktor her gittigimde gosteriyor kalp atisini dinlettiriyor bilgi veriyor
Mom8899 nazliakdag35 kalbini ilk ve son olarak 6 haftalıkken dinlemiştim 🤷🏻♀️ Çok ilgisizler ya, yaşadığım yerde özel hastane de yok ne yazık ki. Çocuklarımız Allah’a emanet, hiçbir şeylerini bilmiyoruz
nazliakdag35 Gulummm suan duzensiz olmasi gayet normal bende en cok gece hissediyorum ve bugun sert bir tepik yedim❤🙏
Astrotuba Gulummm hemen hissetmemek çok normal asıl 20. Haftadan sonra hissetmeye başlarsın kimisi 22. Haftdan sonra hissediyor
nazliakdag35 z-sahin25 gece yatmadan once bir cikolata yiyorum ve sirti ustu uzaniyorum icimde gezdigini hissediyorum bugun cok kuvettli bir tepik yedim gün icinde hareketli
nazliakdag35 Oznur_08 aksine bendee sirt ustu yatarken gezindigini hissedebiliyorum acaba yanlismi hissediyorum😂😂
Anneyimm2 nazliakdag35 patates kızartması yogurtlu makarna spagetlı bazen tost bunlar yanı bide bu aralar sureklı patates yemegı yemeye basladım 😄
nazliakdag35 Anneyimm2 aslinda bende sagliksiz besleniyorum ama burdaki rakamlari gorunce bebisim sanki biraz kilosu az geldi 😔