leaf-07 Çok güzel dilekler ve niyetlerle aşılamamı yapıp gönderdiler. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah, biz isteyenlerin de kucağını doldursun… Kendime üzmemek için dedim ki rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlât ise bana nasip et ama hayırsız ve sağlıksız ise bir sebep ver … Olumsuz sonuçlanırsa da kendimi üzmeyeceğim, hemen 2. Aşılamayı deneyeceğim 🤗🤲
Happybsrn leaf-07 kız nasıl geçti ağrı fln bnde bı saate hastaneye gidecem idrar sıkışık fln olayı oldu mu sende hadi inşallah tutar benim de tutmazsa bende tekrar deneyecem hayırlısı olsun 🙏
Delicesareti leaf-07 canım Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşAllah bende 5 sene sonra aşılamayla hamile kaldım Allahtan Ümit kesilmez 🤲
leaf-07 Happybsrn amin inşallah🤲 idrara sıkışık ol dememisti bana ama ben zaten heyecanlanınca hep sıkışık olurum öyle bir ana denk geldi 🤭acımadı, normal spekulum ile yapılan muayne gibi oldu. Bi 10 dk yatırıp eve gönderdiler. Geldim uzandım dinleniyorum ben de.. Cok azıcık kasıklarmda ağrı var ,ikimiz için de hayırlı sonuçlara inşallah 🤲🤲
hnz2727 leaf-07 hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah hayırlı ise olsun rabbim tüm isteyene de nasip etsin bende aşılama ile hamile oldum 11 ay tedavi en son da aşılama çok şükür oldu darısı sizlere inşAllah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰
Humeyra18 leaf-07 hayırlı sonuclar alırsınız inşallah bende dün yaptırdım asilamayi yatiyorum dinleniyorum bel ağrım var biraz benim
leaf-07 Humeyra18 bana bugün dinlen yarından sonra gün aşırı ilişki ve 9 nisanda teste gel dedi,size birşey dedi mi ? He bir de rool on,parfüm, deodorant,dezanfektan kullanma, paketli gıdalar yeme demişti daha öncesinden…