Yasemiiin- Kızlar bebişlerin kalp atışı ne zaman duyuldu ? Bizim 6+3 bugün için doktorumuz duyarız diyordu ama duyulmadı 🤦🏽♀️ Haftaya duyarız inşallah 🙏🏽🥰
butterfly_ Yasemiiin- 7. Haftada duymuştum ☺️Hiç stres yapma insan ister istemez yapıyor ama Kalp atışı duyduktan sonra gerçi her kontrolde stresin oluyor bu da insanı yıpratıyor galiba annelik duygusundan dua et 😊
Yasemiiin- butterfly_ 7. Haftayı duydum ya içim rahat etti şuan 🥰🥰 Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 😍
Yasemiiin- [silindi] Keşke bana da alttan muayene yapsaydı ya. Düşük tehlikem olduğu için korkuyorum biran önce duymak istiyorum kalp atışını. 🙏🏽 Sağlıkla alın kucağınıza inşallah siz de 🥰🙏🏽
Yasemiiin- butterfly_ Gerçekten mi 🙂 Benim düşük tehlikem var kanamalarım var haftaya da duymazsak ilaç tedavisini kesicek doktorum sanırım. Özür tehlikesi oluyormuş. Haftaya duyarım inşallah 🙏🏽
Rana-10 Yasemiiin- 6+2de sadece boş kese vardı. Değil kalp atışı bebek bile yoktu ve çok şükür 8+3te duyduk
Sibelslck Rana-10 bende öyle dün kontrole gittim 6+1 doktor sadece kese var boş gebelik olabilceğini söyledi çok korkuyorum