PurpleTail o kadar haklısınız ki bir ara kitap tavsiyesinde bulunalım faydalandığınız kitaplar neler diye post açmıştım sanırım 8 kişi falan yazmıştı.Haha 😄 ama dedikodu postlarınının dönütleri 200den aşağı olmuyor.
Mervekaynak Glsmyldz09 PurpleTail işte bahsettiğim bu zaten ama moderatörlerden özgür iradeye karışamayiz cevabı geliyor.. onlar da haklı belki de gecim kaynakları bu kaybetmemek için doğruyu değil o yolun cevabını veriyorlar
Glsmyldz09 Mervekaynak Özgür iradeye karışamıyolar evet ama ben mesela bazı arkadaşlarımıza gerçekten çok üzülüyorum kaynanam laf söyledi kocam dövdü bebeğime bişey alamıyorum gibi postlar gördüm defalarca günlerce karnımın altı ağrıdı 🙏🏻
Mervekaynak Glsmyldz09 tabiki yaşadıkları durum üzücü… Allah hepsine yardım etsin ama eşine diyemeyiz ki dövme yada aldatan kocasına napalim aldatma ki diyelim bunların çözümünü arayabilecekleri mecra burası değil.bende.bunu anlatamıyorum hiç kimseye. Aldatıyorsa dövüyorsa gideceğin yer adliyedir happymom forum sayfası değil ki