Minik_mucizem2 birbulutolsam anladım teşekkür ederim . Ben boş gebelik geçirdim benim de yaptırmama gerek var mı acaba
selimsarea Burcu-2910 canım doktora gittin mi sen pıhtılaşma için bir şey dedi mi benden başka testlerde istedi rahim filmi bir de direk tekrar hamile kalkabilirsin demedi
Burcu-2910 selimsarea evet gittim folik asit yetersizliğinden bebeğin besin aldığı damara kan gidiyor ve pıhtılaşıyor dediciddi bişe yok dedi o yüzden hamile kalmadan sorun yok dedi ama bu ay da bişe yok bende
Minik_mucizem2 Burcu-2910 Benim sırt bel ve karin ağrım var sırtım ve belim aşırı ağrıyor kac gündür başım dönüyor.
selimsarea Burcu-2910 sevindim canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın herhangi bir kan sulandırıcı başladı mı yoksa sadece folik asit mi başladı bende doktora gittim bir kaç test daha istedi yarın onları yaptırıcam inşallah
Minik_mucizem2 Burcu-2910 hani kürtaj kanaması bitiyor ya adet kanaması başlıyor. Bunun belirtileri var mi
Burcu-2910 Minik_mucizem2 bende de aynısı vardı canım ama maalesef yarın adet günüm test yaptım negatif ama inşalah sen güzel haberler alırsın
Burcu-2910 selimsarea folbiol verdi tozu yüksek diye ve coraspirin verdi hamile kalınca da igne devam edeceğiz
Minik_mucizem2 Burcu-2910 ben şuan hamileligimi sormadım. Kurtajdan sonraki ilk adeti mi bekliyorum bu tür ağrılarım var adet olacakmiyim acaba . Inş olurum . Çünkü ilk adetimden sonra bebek dusunuyoruz
Minik_mucizem2 Burcu-2910 bendede follatro folik asit var ona başladım 5 - 6 gündür o bitince folbiol var evde onu da kullanıcam çocuk düşünenler kullanabiliyorlar mis
selimsarea Burcu-2910 bende herkeste böyle duyuyorum benim doktorum bunlar yetersiz test diyip bir sürü şey istedi benden 5-6 pıhtılaşma testi hsg rahim filmi… inşallah çok uzun sürede çıkmaz sonuçlar ve diğer ay bizde düşünürüz çocuk
selimsarea Burcu-2910 canım sende inşallah hemen hamile kalırsın Allah gönlünüze göre versin inşallah
Burcu-2910 Minik_mucizem2 bende bir defa adet olsuna imdi yeniden düşünüyorum bakalım günüm yarın gecikme olmazsa
Burcu-2910 Minik_mucizem2 yok canım valla adet olacam yani bugünde test yaptım negatifti 🙁🙁yine de Allahtan umut kesilmez
Minik_mucizem2 Burcu-2910 herşeyin hayırlısı olsun . Bende bian önce adet oluyum da başlayalım diyoruz eşimle. Inş en yakın zamanda anne oluruz . . Üzülme lütfen olacak inş