Minik_mucizem2 Burcu-2910 herşeyin hayırlısı olsun . Bende bian önce adet oluyum da başlayalım diyoruz eşimle. Inş en yakın zamanda anne oluruz . . Üzülme lütfen olacak inş
selimsarea Burcu-2910 bende herkeste böyle duyuyorum benim doktorum bunlar yetersiz test diyip bir sürü şey istedi benden 5-6 pıhtılaşma testi hsg rahim filmi… inşallah çok uzun sürede çıkmaz sonuçlar ve diğer ay bizde düşünürüz çocuk
selimsarea Burcu-2910 canım sende inşallah hemen hamile kalırsın Allah gönlünüze göre versin inşallah
Minik_mucizem2 Jrhazar ne olduğu hakkında bi bilgiye sahip değilim ama hakkinizda hayırlı olan ne ise o olur ins
Jrhazar Minik_mucizem2 dış gebelik tedavisinde kullanılan igne sonrasında 6 ay beklememek zorunlu.. teşekkür ederim inşallah ♥️
Minik_mucizem2 Jrhazar hm anladim Rabbim yardımcınız olsun . Diş gebelik te kötü benim yengem diş gebelik geçirdi içinde patladı iç kanama geçirdi bir tüpü patladı ve yumurtalik zarar gördü şuan tek tüp ve yumurta ile . Inş Rabbim herkese anne olmayı nasip eder
Minik_mucizem2 Cansu60 post actim ya sende katılırmısin bize demek istedim . Beraber bekleyip haberleşelim. Neredeyse yakın tarihlerde kürtaj olan arkadaşlar var e bebek düşünüyoruz hepimiz . Inş ilk adet sonrası başlarız
SerpilEsra Minik_mucizem2 hem kalp durmasi sonucu kürtajim hem düşügüm var 2 kaybimdan sonra igneyle oglum oldu umut olsun sizede insallah sag saglim kavusursunuz
giresun Minik_mucizem2 arkadaşım 2 tane düşürdü gitmedigi doktor kalmadı 2 aşılama dahi tutmadı en son bıraktık dediler 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı😊
SerpilEsra Minik_mucizem2 2 genimde kan pihtilasmasi cikti doguma kadar igne kullandim yine hamileyim devam ediyorum ignelere
Minik_mucizem2 SerpilEsra Rabbim yar ve yardımcınız olsun inş Sağlıkla kucağınıza alırsınız. Sizlerin duası kabul olur lütfen bana da dua edermisiniz