Dilara8228 31+2 olduk çok şükür 🤲 Bebeğim tekme atıyor ardından 1 2 saniyelik titreşim gibi birsey oluyor karnımın titrediğini hissediyorum yani 😂 neden acaba yaşayan var mı?
Saniss Dilara8228 bende 30+4üm aynı titreşimi hissediyorum kendince oyun kurdu oynuyor yavrucağım diyordum 🤣🤣🤣🤣 napayım anlam veremedim bendeeee
Lalihhhh Saniss bende 30+4um aynı titreşimler bende de var bu hafta başladı bir de artık hem.sagdan hem.de sol taraftan da hareket aynı anda hissediyorum arada artık eli ayağı aynı anda mi oynuyor ne 🤭
Saniss [silindi] hadi yaa🙈🙈🤣 genelde yan yatınca oluyor sıpalara bak hele belkide yatıştan rahatsız olup bizi uyarıyorlardır 🤭 Dilara8228 tazeaane
kucuktosbik27 [silindi] hadi ya 😅 ben doktora sordum bişe demedi kaç haftadır göbeğimi titretiyor 😂 geçen hafta ultrasonda kordonunu öpüyodu benim kızım hiç şaşırmam ondan oluyosa kordonuyla aşk yaşıyor içerde😂😂
Dilara8228 tazeaane Valla canım bu benim 3. Gebeligim ikisnde böyle titresim yoktu bunda var bende şaşırdım 🤷♀️ Kordonla oynuyormuş 😂
Dilara8228 Saniss Sola yatan ben şuan 😂 napalm nereye dönelim bu koca göbekle yataktan veya bir yerden kalkacağım zaman bile eşime diyorum vinci yaklaştır 😂😂
Zehrali54 Bizde 21 haftalığız ama masaallah oğluşum durmak bilmiyor surekli bir köşeye toplanıp canımı yakıyor ikizi olsa onu icerde istemezdi herhalde çıkmak icin baya sabırsız 🥰☺️
Dilara8228 Zehrali54 Maşallah 🌸 Benim ikinci oğlum öyleydi şuan 3,5 yaşında ve 1 saniye durmak ney bilmez 😂 Bu oğlum ise yok gibi koca göbek ve ağrılardan olmazsa içimde bebek olduğuna inanmiycam bunun için 1 ay içinde 6 defa acile gittim 😂
tazeaane Dilara8228 hahaha bende öyleyim 😂😂 dönmem 5 dakika 😂 bide eşimin kolunu tutup çekiyorum kendimi adamda uyanıyor 😂😂
Dilara8228 tazeaane Bak mesela şuan da göğsümün alti ağrıyor uyuşuyor bunu hala anlamadım gitti 😂 Yok anam ben kocamini nereye çeksemde uyanmaz adamın uykusu ölüm uykusundan beter 😂
derinsart Dilara8228 o gögüs altı uyuşma bende de var ama sadece sağda var ve sağa yatınca oluyor neden acaba kaburgalarımda
Zehrali54 @Dilara8228 kendini simdiden yaramazlıklarima hazırla anne der gibi vuruyo 😁bide zayif oldugum icin aşırı derecede hissediyorum karnım resmen sekilden sekile giriyor sanki derim yırtılacakmışta çıkacakmış gibi hissediyorum 😂
Dilara8228 Zehrali54 Öyle diyor zaten tekme attığı zaman çıkacak gibiydi 😂 Bana tekme attığı zaman bazen istemsizce ayy diyordum eşimde diyordu ne oldu doğuruyor musun 😂😂
Zehrali54 @Dilara8228 hahahaha gercekten öyle oluyor hareket ettirmiyorlar ben hic boyle olacağını düşünmemiştim benim eşim alıştı artık afferim oğlum diyor 😂😂
Dilara8228 Zehrali54 Hissetmiyor o yüzden benimkide diyor çok güzel bir duygu işte evet güzelde acisida var 😂😂